Å komme seg til og fra sentrum er overraskende enkelt. Visste du at KlosterGarasjen med sine nærmere 1000 p-plasser og fire ulike utganger i hjertet av byen tilbyr halv pris etter kl 19?
Bergen Spiser

På tide å utforske Bergen sentrum!

Restaurantfestivalen Bergen Spiser er en fin anledning til å utforske sentrum. Og det beste av alt? Å komme seg dit er overraskende enkelt.

Med en rekke nye spisesteder og aktiviteter på lur, er det på tide å utforske Bergen sentrum. Og det beste av alt? Å komme seg dit er overraskende enkelt.

Se for deg at du endelig er på vei til en hyggelig «date night» i sentrum, med booket restaurantbord på restaurantfestivalen Bergen Spiser og billetter til KP1 Supersalen – som ryktes å gi deg byens beste kinoopplevelse. Det eneste som gjenstår for den perfekte opplevelsen: å komme seg til og fra sentrum. Vårt beste tips: kjør til sentrum (ikke gjennom sentrum) til KlosterGarasjen!

På tide å utforske Bergen sentrum!
KlosterGarasjen tilbyr nærmere 1000 p-plasser sentralt i hjertet av Bergen.

Parkeringshuset er lett tilgjengelig med innkjøring og utkjøring utenfor sentrumskjernen. På den måten slipper du å kjøre gjennom trange sentrumsgater for å komme frem, samtidig som utgangene er midt i smørøyet. Du kommer opp nærmest midt på Torgallmenningen, noe som er et veldig godt utgangspunkt for alle aktiviteter i sentrum.

Som gående, er det totalt fire inn- og utganger du kan benytte deg av i KlosterGarasjen: Muren, Klosteret, Markeveien og Nøstet. KlosterGarasjen er derfor midt i hjertet av byen og innen kort avstand til alle de fantastiske restaurantopplevelsene du ikke finner andre steder enn i sentrum. Visste du forresten at du får alltid halv pris på parkering i KlosterGarasjen etter kl. 19? Enda en grunn til å planlegge en helaften i byen!