byGAVEKORT

byGAVEKORT

Når du velger byGAVEKORT som gave, er du sikker på at mottaker kan velge mellom et stort utvalg innen shopping, servering, kultur og opplevelser. Du er også en ekte bypatriot som støtter opp om et attraktivt og levende sentrum i Norges vakreste by.

byGAVEKORT selges på Galleriet, Xhibition, Kløverhuset, Sundt og hos Nye Berstadkiosken i Valkendorfsgaten. byGAVEKORTET selges også i nettbutikken, med levering direkte til mottaker. byGAVEKORT kan benyttes hos mer enn 320 brukersteder innen shopping, servering, kultur og opplevelser i Bergen sentrum.

byGAVEKORT kan lades med valgfritt beløp fra kr. 100 til kr. 10.000, og kan brukes så mange ganger og så mange steder man ønsker. byGAVEKORT har gyldighet på 12 måneder fra utstedelsesdato, og det kan ikke innløses i kontanter. Gavekortet er perfekt som skattefri gave til ansatte og forbindelser.

Gavekort kjøpt i nettbutikken må aktiveres før bruk. Disse gavekortene kjennetegnes ved at de mottas per post sammen med et følgebrev. Øvrige gavekort kjøpt i automat eller over disk behøver ikke aktiveres før bruk.