byGAVEKORT

Viktig melding til alle vår kunder under koronapandemien

Vi oppfordrer alle til å benytte vår automatiserte nettbutikkløsning som sender byGAVEKORT direkte til mottaker. Gavekortene produseres og sendes fra TiestoEVRY i Mo i Rana, som har satt i gang omfattene sikkerhetstiltak for å ivareta kundenes sikkerhet ifm. Covid-19 pandemien.

Vårt betjente utsalgssted Nye Berstadkiosken har redusert åpningstid kl 11-15 mandag til fredag. Stengt lørdag og søndag.

Automatene på Galleriet, Xhibition, Sundt og Kløverhuset er tilgjengelig i sentrenes åpningstid. Berøringspunkter på automatene desinfiseres jevnlig.

Næringslivet i sentrum er sterkt skadelidende under koronapandemien. Å benytte byGAVEKORT som gave sikrer arbeidsplasser i sentrum i tiden som står foran oss.

byGAVEKORT selges på Galleriet, Xhibition, Kløverhuset, Sundt og hos Nye Berstadkiosken i Valkendorfsgaten. byGAVEKORT kan benyttes hos mer enn 320 brukersteder innen shopping, servering, kultur og opplevelser i Bergen sentrum.

byGAVEKORT kan lades med valgfritt beløp fra kr. 100 til kr. 10.000, og kan brukes så mange ganger og så mange steder man ønsker. Gyldighet på 1 år fra utstedelsesdato, og det kan ikke innløses i kontanter. Gavekortet er perfekt som skattefri gave til ansatte og forbindelser.