Vilkår og betingelser byGAVEKORT

Gavekortet kan benyttes hos de fleste medlemsbedriftene i Bergen Sentrum. Oversikt over alle brukerstedene finner du her

Gavekortet kan brukes i betalingsterminalene i butikkene hvor beløpet trekkes automatisk. Bergen Sentrum AS tar forbehold om at ikke alle butikkene i sentrum kan motta gavekort til enhver tid.

Kortet har en gyldighet på 1 år fra kjøpsdato. Minimumsbeløp pr. gavekort er kr 100 og maks beløp er kr 10 000.

Gavekort kjøpt via internett må aktiveres etter at det er mottatt. Gavekortet aktiveres ved å ringe til en automatisk aktiveringstelefon. Ved bestilling av gavekort må bestiller oppgi det telefonnummer som det skal ringes fra for å aktivere kortet.

Saldo på kortet kan sjekkes alle steder der det selges byGAVEKORT i Bergen sentrum, og i de fleste terminalene i butikkene. I tillegg kan man sjekke saldo her. Gjeldende saldo lest i terminal eller her gjelder foran manuelt påførte opplysninger. Kortet kan ikke innløses i kontanter.

Leveringstid innen 8 virkedager

Gavekortet du har bestilt vil bli mottatt ila. 8 virkedager etter at betaling er registrert.

Betaling og sikkerhet

Ved betaling med kort blir kjøpesummen reservert din konto når bestilling sendes. Summen blir imidlertid ikke trukket fra kontoen før gavekortet/gavekortene sendes. Det er trygt å handle med kort, all informasjon om ditt kortnummer blir kryptert ved overføring, på samme måte som ved betaling i en ordinær betalingsterminal i butikk. Bedrifter har mulighet til å bestille kort på nett mot faktura, men må betale fakturaen før gavekortene settes i produksjon.

Frakt, ekspedisjon og levering

Posten benyttes som transportør. Ekspedisjonsgebyret er inkludert i prisen per kort (servicebegyr) som er kr. 20. Vi har tre ulike fraktalternativer, som du selv velger undreveis i bestillingen.

Mangler eller feil på forsendelsen

Etter mottak av gavekortet/gavekortene er det ditt ansvar umiddelbart å undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen og om det ellers er feil eller mangler i leveransen.

Melding om feil og mangler ved produktene må sendes skriftlig via e-post: gavekort@bergen-chamber.no Dette må skje innen rimelig tid etter at feilen eller mangelen ble oppdaget.