Vilkår og betingelser byGAVEKORT

Gavekortet kan benyttes hos de fleste medlemsbedriftene i Bergen Sentrum. Oversikt over alle brukerstedene finner du her

Gavekortet kan brukes i betalingsterminalene i butikkene hvor beløpet trekkes automatisk. Bergen Sentrum AS tar forbehold om at ikke alle butikkene i sentrum kan motta gavekort til enhver tid.

Kortet har en gyldighet på 1 år fra kjøpsdato. Minimumsbeløp pr. gavekort er kr 100 og maks beløp er kr 10 000.

Gavekort kjøpt via internett må aktiveres etter at det er mottatt. Gavekortet aktiveres via denne siden.

Saldo på kortet kan sjekkes alle steder der det selges byGAVEKORT i Bergen sentrum, og i de fleste terminalene i butikkene. I tillegg kan man sjekke saldo her. Gjeldende saldo lest i terminal eller her gjelder foran manuelt påførte opplysninger. byGAVEKORT faller under skattelovens bestemmelser om skattefrie gaver, og kan ikke innløses i kontanter.

Leveringstid innen 8 virkedager

Gavekortet du har bestilt vil bli mottatt ila. 8 virkedager etter at betaling er registrert.

Betaling og sikkerhet

Ved betaling med kort blir kjøpesummen reservert din konto når bestilling sendes. Summen blir imidlertid ikke trukket fra kontoen før gavekortet/gavekortene sendes. Det er trygt å handle med kort, all informasjon om ditt kortnummer blir kryptert ved overføring, på samme måte som ved betaling i en ordinær betalingsterminal i butikk. Bedrifter har mulighet til å bestille kort på nett mot faktura, men må betale fakturaen før gavekortene settes i produksjon.

Frakt, ekspedisjon og levering

Posten benyttes som transportør. Ekspedisjonsgebyret er inkludert i prisen per kort (servicebegyr) som er kr. 20. Vi har tre ulike fraktalternativer, som du selv velger undreveis i bestillingen.

Mangler eller feil på forsendelsen

Etter mottak av gavekortet/gavekortene er det ditt ansvar umiddelbart å undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen og om det ellers er feil eller mangler i leveransen.

Melding om feil og mangler ved produktene må sendes skriftlig via e-post: gavekort@bergensentrum.no Dette må skje innen rimelig tid etter at feilen eller mangelen ble oppdaget.