byGAVEKORT

byGAVEKORT er gavekort som kan brukes over hele Bergen Sentrum. Foto: www.mintur-foto.no

Viktig melding til alle vår kunder under koronapandemien

Vi oppfordrer alle til å benytte vår automatiserte nettbutikkløsning som sender byGAVEKORT direkte til mottaker. Gavekortene produseres og sendes fra TiestoEVRY i Mo i Rana, som har satt i gang omfattene sikkerhetstiltak for å ivareta kundenes sikkerhet ifm. Covid-19 pandemien.

Vårt betjente utsalgssted Nye Berstadkiosken har redusert åpningstid kl 11-15 mandag til fredag. Stengt lørdag og søndag.

Automatene på Galleriet, Xhibition, Sundt og Kløverhuset er tilgjengelig i sentrenes åpningstid. Berøringspunkter på automatene desinfiseres jevnlig.

Næringslivet i sentrum er sterkt skadelidende under koronapandemien. Å benytte byGAVEKORT som gave sikrer arbeidsplasser i sentrum i tiden som står foran oss.

byGAVEKORT selges på Galleriet, Xhibition, Kløverhuset, Sundt og hos Nye Berstadkiosken i Valkendorfsgaten. byGAVEKORT kan benyttes hos mer enn 320 brukersteder innen shopping, servering, kultur og opplevelser i Bergen sentrum.

byGAVEKORT kan lades med valgfritt beløp fra kr. 100 til kr. 10.000, og kan brukes så mange ganger og så mange steder man ønsker. Gyldighet på 1 år fra utstedelsesdato, og det kan ikke innløses i kontanter. Gavekortet er perfekt som skattefri gave til ansatte og forbindelser.

Aktivering (gjelder kun gavekort kjøpt på nett)
Sjekk saldo
Se brukersteder
Kjøp gavekort på nett 

Kjøp gavekort i sentrum
Kjøp gavekort bedrift
BankAxept Visa Mastercard American Express V Pay Maestro Visa Electron

     

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

585 ledige plasser

Bygarasjen

934 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS