byGAVEKORT

byGAVEKORT er gavekort som kan brukes over hele Bergen Sentrum. Foto: www.mintur-foto.no

Viktig melding til alle vår kunder under koronapandemien

Vi oppfordrer alle til å benytte vår automatiserte nettbutikkløsning som sender byGAVEKORT direkte til mottaker. Gavekortene produseres og sendes fra TiestoEVRY i Mo i Rana, som har satt i gang omfattene sikkerhetstiltak for å ivareta kundenes sikkerhet ifm. Covid-19 pandemien.

Vårt utsalgssted Nye Berstadkiosken er fra 23.03.20 stengt for å ivareta sikkerheten til kunder og ansatte. Det medfører at vi ikke lenger kan tilby salg av byGAVEKORT over disk, manuell fakturering og avhenting til bedriftskunder (bruk gjerne nettbutikken og få kortene tilsendt i stedet!) eller utsteding av servicesalg (f.eks utløpte kort, erstatningskort etc.). Vi vil gjenoppta disse funksjonene straks kiosken kan åpne igjen. Alle servicesalg under korona vil gjennomføres straks Nye Berstadkiosken åpner igjen!

Automatene på Galleriet, Xhibition, Sundt og Kløverhuset er tilgjengelig i sentrenes åpningstid. Berøringspunkter på automatene desinfiseres jevnlig.

Næringslivet i sentrum sliter voldsomt under koronapandemien. Å benytte byGAVEKORT som gave sikrer arbeidsplasser i sentrum i tiden som står foran oss.

Hold ut - og hold avstand!

Nedenfor finner du generell info om byGAVEKORT, slik det gjelder under normale forhold.

byGAVEKORT selges på Galleriet, Xhibition, Kløverhuset, Sundt og hos Nye Berstadkiosken i Valkendorfsgaten. byGAVEKORT kan benyttes hos mer enn 320 brukersteder innen shopping, servering, kultur og opplevelser i Bergen sentrum.

byGAVEKORT kan lades med valgfritt beløp fra kr. 100 til kr. 10.000, og kan brukes så mange ganger og så mange steder man ønsker. Gyldighet på 1 år fra utstedelsesdato, og det kan ikke innløses i kontanter. Gavekortet er perfekt som skattefri gave til ansatte og forbindelser.

Aktivering (gjelder kun gavekort kjøpt på nett)
Sjekk saldo
Se brukersteder
Kjøp gavekort på nett 

Kjøp gavekort i sentrum
Kjøp gavekort bedrift
BankAxept Visa Mastercard American Express V Pay Maestro Visa Electron

     

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

594 ledige plasser

Bygarasjen

1973 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS