Slik kjøper du byGAVEKORT som bedriftskunde

Siden byGAVEKORT faller inn under Skattelovens § 5-15 om skattefri arbeidsinntekt, velger mange arbeidsgivere dette som gave til sine ansatte.

Med gavekort som kan benyttes i det enorme tilbudet Bergen sentrum har å by på, er du sikker på at mottaker blir fornøyd. Med over 300 brukersteder innen handel, kultur, restaurant, opplevelser og alle de andre tilbudene Bergen sentrum byr på, finnes garantert noe for enhver smak. I tillegg bidrar bedriften til et mer attraktivt og levende sentrum, med positive ringvirkninger for hele Bergensregionen.

Alle våre utsalgssteder aksepterer de fleste debit- og kredittkort med godkjent kvittering for regnskap. I tillegg tilbys bedrifter fakturering ved kjøp av byGAVEKORT, fyll ut skjema nederst på siden for å få tilsendt bestillingsskjema.

Bedrifter som ønsker faktura kan kjøpe byGAVEKORT på to måter. Enten ved å benytte nettbutikken med automatisk ekspedering, eller ved å benytte manuell ekspedering. Benytter man nettbutikken får man gavekort tilsendt, ønsker man manuell ekspedering av faktura må man hente kortet i sentrum.

Fyll ut skjema for å bestille byGAVEKORT med manuell ekspedering:

Ved å fylle ut dette skjemaet får bestiller tilsendt et eget bestillingsskjema for fakturakunder. Vær nøye med å oppgi korrekt e-post adresse. Her er det kontaktinfo til den som bestiller man skal fylle inn. Ved spørsmål ring Morten på telefon +47 40054085 eller hovednummeret på 55553939.

Bestill gavekort for din bedrift

Bestill gavekort for din bedrift