Slik kjøper du byGAVEKORT som bedriftskunde

Siden byGAVEKORT faller inn under Skattelovens § 5-15 om skattefri arbeidsinntekt, velger mange arbeidsgivere dette som gave til sine ansatte.

Med gavekort som kan benyttes i det enorme tilbudet Bergen sentrum har å by på, er du sikker på at mottaker blir fornøyd. Med over 330 brukersteder innen handel, kultur, restaurant, opplevelser og alle de andre tilbudene Bergen sentrum byr på, finnes garantert noe for enhver smak. I tillegg bidrar bedriften til et mer attraktivt og levende sentrum, med positive ringvirkninger for hele Bergensregionen.

Alle våre utsalgssteder aksepterer de fleste debit- og kredittkort med godkjent kvittering for regnskap. I tillegg tilbys bedrifter fakturering ved kjøp av byGAVEKORT, fyll ut skjema nederst på siden for å få tilsendt bestillingsskjema.

 

 

Bedrifter som ønsker faktura kan kjøpe byGAVEKORT på to måter. Enten ved å benytte nettbutikken med automatisk ekspedering, eller ved å benytte manuell ekspedering. Benytter man nettbutikken får man gavekort tilsendt, ønsker man manuell ekspedering av faktura må man hente kortet i sentrum.

Fyll ut skjema for å bestille byGAVEKORT med manuell ekspedering:

Ved å fylle ut dette skjemaet får bestiller tilsendt et eget bestillingsskjema for fakturakunder. Vær nøye med å oppgi korrekt e-post adresse. Her er det kontaktinfo til den som bestiller man skal fylle inn. Ved spørsmål ring Kristina på telefon 98343064.

Bestill gavekort for din bedrift

Bestill gavekort for din bedrift