Bergen Spiser
På restaurantfestivalen Bergen Spiser tilbyr et stort utvalg restauranter i sentrum smakfulle retter til fast pris kr 100/125/150

Bergen Spiser

Bergen Spiser handler om å bli bedre kjent med byen sin, om å nyte en god matopplevelse sammen med nye og gamle venner, og å ha bærekraft i fokus.

På restaurantfestivalen Bergen Spiser tilbyr et stort utvalg av byens mange ulike restauranter retter til fast pris kr 100/125/150. Slik at du og den eller de du vil dele en hyggelig matopplevelse med kan utforske nye og gamle spisesteder på en rimelig måte, og kanskje oppdage noe nytt.

Bergen Spiser samarbeider med Matsentralen Vestland, og bidrar med et antall byGAVEKORT som Matsentralen kan distribuere i sitt nettverk, slik at flest mulig har muligheten til å delta på restaurantfestivalen.

  • Bergen Spiser med hjertet
  • Bergen Spiser sammen
  • Bergen Spiser i sentrum

Når er Bergen Spiser?

Bergen Spiser er planlagt på følgende datoer:

  • 26. januar – 4. februar 2024
  • 4.-13. oktober 2024 (Høstferien)
  • 24. januar – 2. februar 2025

Slik deltar du som gjest

Alle tilbudene til fast pris finner du som engangskuponger i byVENN-appen. Å laste ned appen og bli medlem i kundeklubben byVENN er helt gratis. Når du er medlem vil du få varsel når Bergen Spiser-kupongene med fast pris-tilbudene er klar til bruk.

Slik deltar du som restaurant

Alle restauranter i Bergen sentrum er velkommen til å delta med inntil 3 retter til fast pris kr 100/125/150 på Bergen Spiser. Det eneste du behøver å gjøre for å delta er å melde deg på via påmeldingskjemaet. Du behøver ikke ha tilbudene klar ennå, og du behøver heller ikke lage egne annonser. Som påmeldt blir du fulgt opp når det nærmer seg festivalstart, og du vil få korrektur på dine festivalkuponger.

Restaurantfestivaler i andre byer

Restaurantuker med fast-pris konsept er populært i mange byer. Er du på besøk i sentrum av andre byer kan du sjekke ut følgende restaurantfestivaler: