Pepperkakebyen
Bli med og lag verdens største og flotteste Pepperkakeby!

Bli med så lager vi Pepperkakebyen sammen

Nok en gang har vi den store gleden av å kunne invitere til bakedugnad til inntekt for gode formål. Du kan lage akkurat det du vil, og som er mulig å trylle frem av pepperkakedeig.

Alle som bidrar får gratisbillett og diplom.

Alle slags pepperkakebyggverk kan leveres fra og med fredag 22. oktober til og med søndag 31. oktober, alle dager mellom kl. 9 og 19.

Årets Pepperkakeby flytter i år til Xhibition, i de gamle lokalene til Posten og Hennes & Mauritz. Det er et romslig og flott lokale, med fire-fem meter under taket. Perfekt for Pepperkakebyen! 13. november klippes snoren til den 30. utgaven av Pepperkakebyen.

Tusen takk for at du blir med!

Pepperkakebyen er en dugnad som alle kan bli med på. Til inntekt for gode formål.

Det blir ikke noen Pepperkakeby hvis ikke barn, ungdom, voksne, barnehager, skoler, familier, nabolag, vennegjenger, bedrifter, lag og organisasjoner bidrar, men heldigvis:

Takket være dere har Pepperkakebyen helt siden starten i 1991 både bidratt til en fin opplevelse for små og store, men også til at mange millioner kroner er blitt overført blant annet til Redd Barna, SOS Barnebyer, Children At Risk Foundation og Hjertefondet.

Dette er mulig fordi arrangøren av Pepperkakebyen, Bergen Sentrum AS, er en non profit allmennyttig organisasjon som utelukkende jobber til felles beste. Dette sikrer at eventuelt overskudd kan gis til gode formål. Derfor er det også så viktig og verdifullt at du og alle andre kan bidra. Så bli med! Med et pepperkakebyggverk eller på andre måter.