Galleriet ble nylig kåret til årets kjøpesenter i Norge. Serveringsstedene var en del av årsaken til det.
Bergen Spiser

Bergen Spiser er viktig for sentrum!

Det er lavterskel på flere nivå å besøke Galleriets restauranter under Bergen Spiser. Flere av spisestedene ligger på gateplan, og det er fastpris på mange retter!

– Galleriet støtter helhjertet opp om Bergen Spiser. Det er en flott festival der du virkelig får oppleve utrolig mye god mat til hyggelige priser, sier markedskoordinator Håvar Gunnarskog.

Galleriet ble nylig kåret til årets kjøpesenter . Serveringsstedene var en del av årsaken til det.

– Vi har satset veldig på å få inn varierte spisesteder, slik at du skal være sikker på å finne noe du liker. Enten det er bakevarer, tradisjonskost, sushi eller det trendy bubble tea-konseptet. Det har rett og slett blitt en stor del av shoppingopplevelsen på Galleriet at en kan hygge seg med mat og drikke.

Disse er med på Galleriet

Det er flere av Galleriets restauranter som er med under Bergen Spiser.

Sabrura i Galleriets andre etasje har plass til 100 sittende gjester, og blant maten de serverer er buffeten det mest populære innslaget. Her serverer de både nigiri, maki og et utvalg asiatiske varmretter som dumplings, vårruller, kyllingspyd og kyllingklubber for å nevne noe. Sabrura er spesielt engasjert i å få barn til å like fisk og at barn skal få ta del i opplevelsen av å spise sushi. Derfor spiser barn fra 0-5 år gratis mens barn fra 6-12 år kun trenger å betale halv pris på buffeten.

Fastpristilbudet under Bergen Spiser er to valgfri maki til 150 kr (12 biter). Må bestilles i restauranten.

Åpningstid Sabrura: mandag-lørdag 10-23, søndag 12-23.

Fly Chicken er også med, og de finner du på gateplan. Det er et innovativt og rendyrket fried-chicken konsept etablert av norske gründere. På menyen er det vinger og lår, spesialiteter som fried-chicken croissanten «Fly Mandy» og flere juicy fried-chicken burgere. Du finner også et stort utvalg av tilbehør og dipper, som loaded fries og «smoked hot sauce».

Fastpristilbudet under Bergen Spiser er 150 kroner for en SUPER FLY SANDWICH.

Åpningstid Fly Chicken: mandag-lørdag 11-22 søndag: 12.30-21

BIT er også med. Her følger du hele bakeprosessen fra de lager deigen, elter den, baker ut bollene og steker dem til luftige, ferske og nybakte boller. Nøkkelen til de gode bollene er at de kun bruker norske kvalitetsråvarer. Her er det lett å la seg friste, sier Gunnarskog.

Kanelbollene og vaniljebollene er de mest populære. Under Bergen Spiser er fastpris-kupongtilbudet 4 boller for 100 kroner. BIT de har også andre alternativer som baguetter og salater.

Galleriet skal gi deg en storbypuls, men også steder å slappe av på. BIT finner du midt i den åpne foajeen. Her kan man sette seg ned i fellesområdet under det store glasstaket i behagelige sittegrupper og ta en pust i bakken, omringet av grønne planter og en rolig atmosfære.

Åpningstider BIT: mandag – fredag 7.30 – 21 lørdag 9-18

Spis fra morgen til kveld

Galleriet har fornyet seg, og fått inn Holy Cow, Joe & The Juice samt Sabrura på hjørnet mot Fisketorget.

– Det ga et restauranthjørne som lager liv på gateplan. Med lys og mat utover kvelden, gir det en enda mer levende Galleri og Bergen sentrum.

Selv gleder Håvar Gunnarskog seg til å prøve ut mange steder, både på Galleriet og i resten av byen.

– Jeg skal teste ut Daily Pot i Vaskerelven, og så skal jeg endelig få sette tennene i fritert kylling fra Fly Chicken. De er blitt veldig populære blant bergenserne!

Restaurantene på Galleriet følger ikke butikkenes åpningstider. Se hele oversikten, og finn din favoritt.