OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Talos Sikkerhet satser i sentrum

Talos Sikkerhet er blitt hovedsamarbeidspartner for Bergen Sentrum. Som ambassadører i bybildet ønsker Talos å bidra til et enda tryggere og mer attraktivt sentrum. Som del av samarbeidet tilbys medlemsbedrifter i Bergen Sentrum særlig gunstige vilkår på sikkerhetstjenester.

Talos Sikkerhet AS er opptatt av å kunne bidra til å skape en trygg handel i Bergen sentrum gjennom et bredt spekter av opplæring for både kunder og ansatte. Som ambassadører i bybildet ønsker Talos å bidra til mer handel i sentrum, og at deres tilstedeværelse skaper positive ringvirkninger, som videre bidrar til å bygge en trygg sentrumsferdsel. Firmanavnet er inspirert av bronsefiguren Talos fra gresk mytologi, som beskyttet Europa fra pirater og andre angripere. Som en sikkerhetstilbyder, reflekterer dette bedriften ved at et formål av beskyttelse skal være roten i alt de foretar seg. 

Talos Sikkerhet satser i sentrum

Siden oppstart i 2014, har Talos Sikkerhet bygget opp selskapet til å bestå av totalt 52 ansatte, og vokst til å bli en godt etablert tilbyder av sikkerhetstjenester i Bergen. Det legges stor stolthet i det positive arbeidsmiljøet som bygges opp. De har en lav sykemeldingsprosent og stor trivsel blant de ansatte. Den brede kundeporteføljen består av blant annet vektertjenester for større kontorer og næringsbygg, kjøpesentre og frittstående forretninger, i tillegg til hotell, restauranter og utelivsaktører. 

Blant kundene i Bergen sentrum kan kjøpesentrene Kløverhuset og Xhibition nevnes.

Talos Sikkerhet er et fullservice sikkerhetsselskap som tilbyr både manuelle og tekniske sikkerhetsløsninger som blant annet: Områdekontroll, mobilt vakthold, kontrolltjenester, alarm og kameraovervåkning. 

Talos innretter tjenestene etter sine kundegrupper. De streber alltid etter å ligge foran sine konkurrenter ved å tilby det «lille ekstra». Selskapet fokuserer kontinuerlig på service, og brenner for de små tingene som utgjør store forskjeller for kundene. Talos jobber ikke bare for sine kunder, men også for deres kunder.

Gjennom samarbeidsavtalen med Bergen Sentrum AS, tilbyr Talos fordelaktige betingelser for medlemsbedriftene i Bergen Sentrum. Er din bedrift tilknyttet vaktselskap? Eller har dere behov for tilknytning? 

Ta kontakt med Talos for en hyggelig sikkerhetssamtale, og et uforpliktende godt pristilbud.