Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Xhibition Senterkontor

restaurantbilde

Xhibition er ikke bare et nytt og spennende kjøpesenter i Bergen sentrum – vi tilfører byen faktisk et nytt møtested for opplevelser, velvære og shopping. I tillegg byr vi på mange spennende merkevarer og tilbud du ikke finner andre steder i Bergen. Allerede åpningsdagen 10. juni 2004 ble tusenvis av bergensere kjent med oss, og vi gledet oss over den overveldende interessen. Nå er vi klare til å gi dere nye og spennende shoppingopplevelser. Være seg om du ønsker å shoppe eller nyte et bedre måltid på et av våre spisesteder.

Du kan nyte god mat og drikke- enten på uteserveringen til Jacob Aall på taket eller hos Waynes Coffee i 2. etasje eller spise nysmurte bakervarer på Solbrød. På alle 3 steder forventer vi at det blir trangt om plassen med glade fjes uken igjennom.

Sentralt plassert i sentrum ønsker vi å gi dere kvalitetstid hos oss. Xhibition har et bredt spekter av tilbud, stor variasjon av merkevarer og høy kvalitet. Husk også at hovedpostkontoret fremdeles ligger her. Vi har et totaltilbud som gjør at dere kan nyte livet hos oss med et mangfold av spennende butikker, spise et deilig måltid, få med deg siste mote eller få en behagelig velværebehandling. Vi ønsker deg velkommen!

På Xhibition får du også kjøpt byGAVEKORT i automat som står i 2. etasje ved Kicks.

restaurantbilde

byGAVEKORT kan brukes på Xhibition Senterkontor.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

Mandag-Fredag: 09-20 Mat 08-22
Lørdag: 09-18 mat 09-20

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

585 ledige plasser

Bygarasjen

934 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS