Nå kan du kjøpe byGAVEKORT hos Narvesen i Olav Kyrres gate, byens hovedkollektivgate. Narvesen holder langåpent alle dager.
Nyheter

Narvesen i Olav Kyrres gate – Nytt utsalgssted for byGAVEKORT

Vi har gleden av å kunngjøre at Narvesen i Olav Kyrres gate nå er et nytt og praktisk utsalgssted for det populære byGAVEKORTET. Dette betyr at det nå er enda enklere for innbyggere og besøkende i Bergen å kjøpe det perfekte gavekortet som åpner dørene til alt Bergen sentrum har å by på.

Anne Toen, daglig leder for Narvesen i Olav Kyrres gate, deler sin entusiasme: – Vi er veldig glade for å kunne tilby byGAVEKORT i vår kiosk. Dette gir våre kunder en fantastisk mulighet til å kjøpe meningsfulle gaver som støtter det lokale næringslivet og bidrar til et levende Bergen.

Salgs- og markedssjef Thomas Ottesen i Bergen Sentrum AS er også svært fornøyd med denne utviklingen og ser potensial for videre utvidelse: – At Narvesen nå selger byGAVEKORT er et steg mot vår målsetting om å gjøre byGAVEKORTENE mest mulig tilgjengelige for byens innbyggere. Vi vurderer fortløpende muligheter for å utvide distribusjonen.

Narvesen i Olav Kyrres gate – Nytt utsalgssted for byGAVEKORT
Daglig leder Anne Toen hos Narvesen Olav Kyrres gate.

Åpningstider for Narvesen Olav Kyrres gate:

  • Mandag til torsdag: 06:00 – 22:00
  • Fredag: 06:00 – 24:00
  • Lørdag: 08:00 – 24:00
  • Søndag: 09:00 – 21:00

Vær oppmerksom på at åpningstidene kan endres.

byGAVEKORT er det ideelle valget for de som ønsker å gi en gave som gir mottakeren friheten til å utforske et bredt utvalg av shopping, servering, kultur og opplevelser. Med over 320 brukersteder i Bergen sentrum, understøtter hver kjøp av byGAVEKORT det lokale næringslivet og bidrar til et mer attraktivt og levende bysentrum.

I tillegg til Narvesen i Olav Kyrres gate, kan byGAVEKORT kjøpes på følgende steder:

  • Galleriet, 1. etasje ved minibank
  • Xhibition, 2. etasje ved Kicks
  • KlosterGarasjen, utgang mot Torgallmenningen (døgnåpen)

Kortene kan også kjøpes i vår nettbutikk, med levering direkte hjem til mottaker. byGAVEKORT kan lades med valgfritt beløp fra kr. 100 til kr. 10.000 og har en gyldighet på 12 måneder.

Dersom du driver en næringsvirksomhet i sentrum og ønsker å bli et brukersted for byGAVEKORT, besøk Bergen Sentrum AS’ kontaktside for mer informasjon om registrering.

Med byGAVEKORT får du ikke bare en gave – du gir en opplevelse og støtter det lokale næringslivet i hjertet av Norges vakreste by.