gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Olav Kyrres gate 11
ÅPNINGSTIDER

For åpningstid til byens mange butikker, restauranter og kulturtilbydere se egne oppføringer i bransjeregisteret. Kontortid for Bergen Sentrum AS er hverdager kl 08 – 16 (møte etter avtale)

Bergen Sentrum AS jobber med å styrke rammevilkår for næringsdrift i sentrum, og er spydspissen i markedsføringen av sentrum. Formålet er å gi positiv utvikling for  medlemsbedrifter, arbeidstakere og byen. Som medlemsbedrift har du en rekke fordeler, og er med på å påvirke sentrumsutviklingen sammen med over 400 andre medlemsbedrifter.

Samarbeid styrker sentrum!

Bergen Sentrum er en non profit allmennyttig medlemsorganisasjon som er etablert av Bergen kommune, Bergen næringsråd, Visit Bergen og ca. 450 medlemsbedrifter for å invitere til bredt samarbeid. Alle midler som samarbeidet genererer, blir brukt til små og store tiltak som litt etter litt skal gjøre byen og regionen enda mer fantastisk og enda mer attraktiv å bo, leve og drive næring i. Hver dag, hele året. Gjennom Norsk Sentrumsutvikling er vi også del av et nasjonalt samarbeid som skal bidra til enda mer attraktive byer i hele Norge. Samarbeid om dette er i alles interesse. Bli med!