OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Vinn LEGO produkter til en verdi av kr. 10 000

Hos BR-Leker i Galleriet kan du nå være med i en Star Wars-konkurranse hvor du blant annet kan vinne LEGO® produkter til en verdi av kr 10.000.

Vil DU delta i konkurransen om å kunne velge LEGO® produkter til en verdi av 10 000 kroner? Da er det bare å gå til BR-Leker i Galleriet og hente en konkurransebrosjyre! I konkurransen tester vi hvor godt du kjenner til de populære figurene fra Star Wars™ filmene. BR-Leker vil også trekke ut en vinner av et kjempestilig LEGO Star Wars™-magnetsett og en Darth Vader™-klokke som du selv kan bygge (2. premie).

Konkurransevilkår
Kupongen skal være levert i en BR-Leker senest 27. oktober 2009. Det er én 1. premie på landsbasis. Det er én vinner av 2. premien i hver BR-Leker. Landssjefen for LEGO Norge AS plukker ut vinnerne blant deltakerne som har kommet med de riktige og mest oppfi nnsomme svarene. Vinneren av førstepremien får beskjed direkte fra LEGO System A/S senest 30. november 2009. Butikksjefen i hver BR-Leker tar kontakt med vinneren av andrepremien. Deltakerne i konkurransen må være bosatt i Norge. Det er kun tillatt å levere én kupong per person, og fotokopier eller deltakelse i en annen persons navn er ikke tillatt. Premiene kan ikke overdras og kan ikke byttes i kontanter. Vinnerne offentliggjøres også på www.STARWARS.LEGO.no senest 3. desember 2009. LEGO gruppen påtar seg intet ansvar for kuponger som ikke kommer frem til gruppen. Kjøp er ikke en betingelse for deltagelse.