OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Velkommen til frokostmøte 25. februar om byaktiviteter

Vi har gleden av å invitere deg og dine medarbeidere i Bergen sentrum til gratis frokostmøte tirsdag 25. februar kl 08.30 hos BT. Denne gang skal det handle om de store felles byaktivitetene som skal gjennomføres i sentrum 1. halvår 2014.

Hei,

vi har gleden av å invitere deg og dine medarbeidere i Bergen sentrum til gratis frokostmøte tirsdag 25. februar kl 08.30 hos BT. Denne gang skal det handle om de store felles byaktivitetene som skal gjennomføres i sentrum 1. halvår 2014.

Vi skal spesielt se nærmere på den nye felleskampanjen fagDAG, som går av stabelen lørdag 15. mars. Sentrum har svært mange aktører som gir handleopplevelsen betydelig merverdi gjennom medarbeidernes kunnskap og kompetanse. Fagkompetansen og det unike butikk- og produktutvalget kundene i sentrum kan nyte godt av ønsker vi å synliggjøre i større grad!

I tillegg får vi besøk av Haakon Vatle som er prosjektleder for The Tall Ships Races 2014 Bergen, 24.-27. juli. Her får du som bedriftseier presentert noen gode råd og muligheter for hvordan også du kan øke inntjeningen under dette store arrangementet.

Vi håper du kan sette av halvannen time på morgenen tirsdag 25. februar fra kl 08.30-09.45 for å oppdatere deg. Møtet avholdes hos Bergens Tidende i Krinkelkroken, midt i sentrum.

Påmelding innen 24. februar kl. 12
Send melding med bedriftens navn og antall personer til post@bergensentrum.no eller per sms til 90981414. Sånn at vi vet omtrent hvor mange som skal ha frokost.