OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Varehandelsrapporten 2015 torsdag 11. juni

Velkommen til presentasjon av varehandelsrapporten 2015 i Grand selskapslokaler torsdag 11. juni kl 8-10. Gratis for påmeldte. Frokost serveres.

Bergen Sentrum AS har gleden av å invitere deg til presentasjon av varehandelsrapporten 2015. Presentasjonen etterfølges av debatt hvor daglig leder i Bergen Sentrum AS Steinar Kristoffersen vil delta. Det blir servert frokost. Møtet finner sted i Grand selskapslokaler torsdag 11. juni kl 8-10, og arrangeres av Sparebank 1 SR-Bank i samarbeid med Bergen Næringsråd. Møtet og frokosten er gratis.

Klikk for påmelding

«Når forandringens vind blåser, bygger noen vindskjerm, mens andre bygger vindmøller».
-Kinesisk ordtak
    
Nei, det blir ikke lange seanser om kinesiske ordtak når Varehandelsrapporten for 2015 presenteres i juni… Men ordtaket sier noe viktig. Når usikkerheten er stor og vindene blåser, får noen masse energi og ser muligheter, mens andre nærmest graver seg ned.

Varehandelsrapporten 2015 tar pulsen på det lokale markedet og varehandelen spesielt. Den viser utvikling og trender, men tegner også et bilde av hvordan vi tror markedet blir fremover.

Bli med oss på frokostmøte og få en oppdatering!

Program:
• Hard eller myk landing for norsk økonomi og regionen?
v/Kyrre M. Knudsen, sjeføkonom, SpareBank 1 SR-Bank

• Varehandelsrapporten 2015
v/Erik M. Throndsen, regiondirektør, SpareBank 1 SR-Bank

• Vi setter søkelyset på utfordringer og muligheter for varehandelen og legger opp til debatt med lokale aktører, v/debattleder Frode Sandal, informasjonsjef, SpareBank 1 SR-Bank:

– Kjøpesentre utvider og nye er under planlegging, men nordmenns reiselyst er fremdeles stor, og netthandelen øker jevnt og trutt. Det er usikkerhet i markedet med høy kronekurs og lavere oljepris og bankene melder om økt sparing på konto.

– Mange lykkes likevel og vinner i kampen om kundenes oppmerksomhet. Hva gjør de som lykkes? Og hva blir viktigste drivkraft for å opprettholde lokal handel fremover?

Dato: Torsdag 11. juni
Tid: Kl. 0800-1000. Frokost serveres kl. 0800-0830
Sted: Grand Selskapslokaler, Nedre Ole Bulls plass 1, Bergen

Velkommen!

Klikk for påmelding