OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

URBAN mote og LEKKERT undertøy

Bergens første Springfield- og women’secret-butikker har åpnet i Kløverhuset.

Bergens første Springfield- og women’secret-butikker har åpnet i Kløverhuset.

URBANE MENN OG KVINNER
Motehuset Springfield så dagens lys i 1988, med det formål å kle unge urbane menn. Siden den gang har Springfield også rettet seg mot kvinner, og ekspandert med sko, livsstilprodukter og dufter.

Ifølge Springfields brand manager Theo Moschopoulos, har det som startet som en drøm endelig endt opp som en realitet. I dag er Springfield blitt en global merke vare som setter kvalitet og anvendelighet til supre priser i sentrum.

– Hos Springfield er kvalitet viktig, og vi er opptatt av råmaterialer og detaljer i hvert element. Vi er opptatt av å kle våre kunder i naturlige og lettstelte klær som kan blandes og matches, og som lett kan tilpasses en rekke ulike stiler, sier Moschopoulos.

LEKKERT OG LEKENT UNDERTØY
En ekstra gledelig nyhet for damene er lanseringen av Bergens første women’secret-butikk. Konseptet ble født i 1993, og den første forretningen åpnet i sentrum av Spanias hovedstad, Madrid.

På kleshengerne finner du lekkert undertøy, nattøy, tilbehør og badetøy for den elegante og moderne – men også lekne – kvinnen.

– Vi er spesialister i den kvinnelige verden, og women’secret er skapt for og av kvinner, understreker brand manager Laura De Los Santos, og legger til at merkevaren kombinerer prestisje, feminitet og modernitet med gode priser i sitt sortiment.

Denne sesongen finner du blant annet sofistkert undertøy i herlige pastellfarger, komfortable og stilige koseplagg, og klassisk og lekkert undertøy til bruden. Ta en titt og skjem deg bort!

Springfield og women’secret åpnet to store og pene butikker i 2. etasje på Kløverhuset i slutten av mars.