OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

The Huntsman: Winter’s War

The Huntsman: Winter’s War har premiere på Bergen Kino fredag 8. april. Bak dette storslåtte actioneventyret står skaperne av Maleficent og Alice in Wonderland.

The Huntsman: Winter's War

The Huntsman: Winter’s War er et storslått actioneventyr fra skaperne av Maleficent og Alice in Wonderland. Storfilmen har premiere på Bergen Kino 8. april.

De to søstrene Ravenna og Freya regjerer med jernhånd over hver sitt kongerike. Undersåttene frykter de magiske kreftene deres, men en av krigerne i Freyas hær tar opp kampen mot de onde dronningene. Se historien om jegeren fra Snow White and the Huntsman. Storslått actioneventyr fra skaperne av Maleficent og Alice in Wonderland. Med Chris Hemsworth, Jessica Chastain, Emily Blunt og Charlize Theron.
Lenge før den onde dronningen Ravenna (Charlize Theron) ble beseiret av Snow White, utspilte det seg en annen historie i de magiske kongerikene. Ravenna yngre søster Freya opplevde et grusomt svik, og forvandlet seg til den fryktede isdronningen. Hun hersket over et land langt borte, hvor hun trente en hær av jegere til å beskytte henne. En av disse var The Huntsman (Chris Hemsworth), som senere skulle bistå Snow White i kampen mot den onde stemoren. Han ble forvist fra Freyas rike etter å ha brutt hennes forbud om å forelske seg, og skiltes dermed fra sitt livs store kjærlighet, krigeren Sara (Jessica Chsastain). Fortellingen sluttet imidlertid ikke der. Isdronningens onde velde fortsatte etter at Ravenna var forvist tilbake inn i speilet. Freya vil gjerne også være i besittelse av speilets makt, og gjør alt hun kan for å få tak i det. Men Ravenna venter på å få slippe fri igjen. Sammen er de to søstrene ustoppelige, og det eneste håpet er at jegeren kan finne en måte å stoppe dem på før det er for sent.

Originaltittel: The Huntsman: Winter’s War War
Regi: Cedric Nicolas-Troyan
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense: 12 år
Genre: Action / Drama / Eventyr / Fantasy

Kjøp billett