OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Stor gjenåpning hos DAY Birger et Mikkelsen

Det danske konseptet DAY Birger et Mikkelsen har tilbudt hverdagsluksus og lekkert skandinavisk design på Kløverhuset siden 2013. 1. februar gjenåpner butikken med nye eiere, et nytt uttrykk og en splitter ny vårkolleksjon.

Det danske konseptet DAY Birger et Mikkelsen har tilbudt hverdagsluksus og lekkert skandinavisk design på Kløverhuset siden 2013. 1. februar gjenåpner butikken med nye eiere, et nytt uttrykk og en splitter ny vårkolleksjon.

– Fra og med torsdag er alt i butikken nytt. Vi har fått inn hele vårens kolleksjon på én gang, og ved siden av våre klassiske basisplagg er butikken en fargeeksplosjon!

Det sier en begeistret daglig leder Anita Høyen Haug, som mange bergensere kjenner fra da hun var innehaver av interiørbutikken Drømmehuset i Marken.

Høyen Haug og medeier Elma Iglica, som har drevet DAY på Byporten i Oslo i fem år, gleder seg nå over over å vise frem godbiter i nye og inspirerende omgivelser på Kløverhuset.

For den kvalitetsbevisste kvinne
Konseptet DAY Birger et Mikkelsen fører produkter gjennom flere linjer. I butikken på Kløverhuset finner du Day Birger et Mikkelsen, 2NDDAY og DAY et. Day Birger et Mikkelsen representerer en klassisk og ren skandinavisk stil, med innslag av bohemske og etniske elementer. Det luksuriøse uttrykket gjenspeiles i kvalitetsrike materialer som ull, silke, kasjmir og skinn.

2NDDAY
representerer et lettere uttrykk i stil, farge- og materialvalg. Klærne er sporty og i friske og modige farger. Blant favorittene er kåpen Livia, som nå er inne i en rekke friske farger.

DAY et
er konseptets tilbehørslinje, med blant annet de populære Gweneth-veskene og toalettmappene, som starter på 199 kroner. Butikken i Kløverhuset fører byens største utvalg av disse, i flere størrelser, farger og mønster.

Vi er en butikk for den kvalitetsbevisste kvinnen som ønsker det lille ekstra. Vi har varer for alle, sier Høyen Haug, og mener DAY står sterkt som et motemekka i Bergen:

– Day er fantastisk flink på å være først ute med det siste, og er frempå med nye kolleksjoner. Vi er uten tvil en av de lekreste motebutikkene i byen.Festlig gjenåpning og gode tilbud
Torsdag 1. februar byr butikken på 20 prosent avslag på hele sortimentet, bortsett fra på bager og vesker. Gjenåpningen markeres hele dagen, med giveaways, enkel servering, inspirasjon og feststemning:

– Velkommen til oss, vi gleder oss til å fornye deg!

Les og se mer fra DAY:
Facebook: @DAYBergen
Instagram: @daybirgeretmikkelsenbergen
På nett: www.day.dk