OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Nytt hudkonsept på Kløverhuset

Din Kosmetiske Klinikk tilbyr hele spekteret innen skjønnhet og velvære, og lover fagkunnskap og resultater.

Din Kosmetiske Klinikk tilbyr hele spekteret innen skjønnhet og velvære, og lover fagkunnskap og resultater.

– Vi er grundig opplært i produktene og behandlingene vi tilbyr. Målet vårt er ikke å selge, men å gi tilpasset behandling slik at kunden blir helt fornøyd.

Det sier dermatologisk kosmetisk sykepleier Vibeke Eide, som sammen med Bodil Skeie og Camilla Bukkøy har vært med på å utvikle konseptet Din Kosmetiske Klinikk. Skeie er kosmetisk sykepleier, og utdanner seg for tiden til å bli dermatologisk kosmetisk sykepleier.

For damene er det viktig å understreke at på grunn av sin kompetanse, skal kundene føle seg i de tryggeste og beste hender. Bukkøy er autorisert hud- og fotterapeut, og har et ekstra fokus på kosthold i klinikken. Hun brenner for viktigheten av gode matvaner for sunn og fin hud.

For menn og kvinner som sliter med problemhud, ønsker hudforbedring eller økt velvære, anbefaler hun å komme innom for råd.

–  Vi er opptatt av å finne årsaken, og med en god Green Peel-kur eller annen hudpleie kan man få bukt med problemene, anbefaler Bukkøy.

Green Peel gir, ifølge damene, veldig gode resultater. Den har god effekt der og da for fukt og hudforbedring, men også en god langtidseffekt. Peelen blir stadig mer anerkjent og brukt som behandling verden over, ifølge Eide:

– Jeg kan ikke få rost den nok. Den må bare oppleves.

Alt fra topp til tå
Innen hudpleie og hudfornyelse behandler Din Kosmetiske Klinikk – foruten akne og annen problemhud – blant annet arr, pigmentert hud og strekkmerker, og fjerner sprengte blodkar ved såkalt sklerosering.

Blant hudpleiemetodene er microneedling med Dermapen og Dermafix, peeling med plantebaserte Green Peel, og anerkjente hudpleieserier som NIOD og Elizabeth Arden Pro. Sistnevnte er utviklet av samme lege som MD Formulations. Din Kosmetiske Klinikk bruker fotpleieprodukter fra tyske Gewhol, og er per nå alene i sentrum om å føre kosmetikk fra Jane Iredale.

Vi tilbyr alt fra topp til tå innen skjønnhet og velvære, til kvinner og menn i alle aldre, sier Eide, og legger til at kunder kan få utført både manikyr og fotterapi, makeup og oppsett av hår.

Selv om klinikken ikke er et spa, tilbys også skjønnhets- og velværebehandlinger som massasje og voksing. Alle de ansatte er utdannede voksterapeuter hos Waxing Palace i Oslo, og bruker den anerkjente voksen fra Jax Wax – tilpasset ethvert behov.

Ifølge Skeie er nemlig type voks utviklet og tilpasset blant annet ømfintlig hud, menns tykkere hår og gravide. Klinikken har til enhver tid inne åtte ulike typer voks, så du trenger ikke nødvendigvis bestille time:

– Det er bare til å droppe innom!

I de beste hender
Din Kosmetiske Klinikk utfører kosmetisk behandling som fillers, botox, injeksjoner mot overdreven svetting, og fettfjerning. Damene har spesialisert seg innen rynkebehandling og hudforbedring, medisinsk peeling og botox.

På en diskret og naturlig måte kan du få visket bort rynker og linjer på et øyeblikk, sier Eide, og understreker:

Hos oss møter du erfarne behandlere med lang erfaring innen estetiske behandlinger og hudproblemer. Vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på hvilke behandlinger som er best på markedet, slik at kunden er i de beste hender.

Du finner Din Kosmetiske Klinikk i 4. etasje på Kløverhuset. Det er trappefri adkomst – ta heisen fra første etasje.

Les mer og hold deg oppdatert!

På nett: www.dkk.as
Facebook: @dinkosmetiskeklinikk
Instagram: @dinkosmetiskeklinikk