Nytt høstmarked på bryggen
24. og 25. oktober blir det et nytt høstmarked på Bryggen. Åpningstider er fredag 11 – 17, lørdag 10 – 16.
OBS! OBS! Dersom det er dårlig vær, vil vi fordele oss innover i smugene på Bryggen, fremfor å stå på den mer værharde Bryggefronten.
Denne gangen er det fokusert særlig på sesongens lammekjøtt og lammeprodukt, fra pinnekjøtt av villsau til ferske lammelår til lammekjøttboller og lammepølser. Du vil også finne sesongens ferske kalvekjøtt, samt hjortekjøtt og hjorteprodukt. I tillegg vil du finne et rikt utvalg av ulike lokale varer, f.eks. gårdsoster, frukt, saft og syltetøy, ramsløk, røykt laks og aure, fiskekaker, honning, sjokolade, lapper, lefser, og mye mer.
Kom og smak på høsten!
Vil du motta gratis varsling om marked på sms? Send "bm3 start" til 2401, så mottar du en sms før hvert marked!
Les mer: www.bondensmarked.no
Produsent- og produktliste
|
|
Berges bigard |
Økologisk honning og honningprodukter |
Cacaobønnen |
Hjemmelaget sjokoladekonfekt |
Haugen gardsmat |
Sesongens ferske kjøtt, frukt, bær, syltetøy. |
Kroken frukt og bær |
Ulike typer saft, limonade og syltetøy. Også økologisk. |
Krossdalen sæter |
Ekte brun geitost |
Lills goder |
Lapper, kaffe, urteoljer, marmelade |
Nøring |
Lefser, ramsløkspure, hermetisert frukt, bær, syltetøy og geleer, chutney. |
Ostegården |
Mjukoster, t.d. camembert og brie. |
Smilden gardsmat |
Honning, ramsløk, spekemat og fiskemat |
Skogheim kystvilt |
Hjortekjøtt, og ulike hjorteprodukter, f.eks. spekepølse. |
Steinstø fruktgard |
Sesongens frukt. Syltetøy. Bakervarer. |
Strandebarm kjøt |
Pinnekjøt og spekelår av villsau. |
Søylands bigard |
Honning – ulike typer med lokalt opphav. |
Tjore gardsmat
|
Ferskt kalvekjøtt og lammekjøtt. Kjøttvarer av okse. Grillpølser av okse og lam. |
Torshavn gard |
Middagsretter og pålegg av kalkun, hjort og lam. |
Turid Alice’s Eplemakeri |
Epler. Tørket frukt og bakervarer. |
Tyssen smør |
Hjemmelaget smør, rjome, saup. |
Undredal Stølsysteri |
Hvit og brun geitost |
Åsnes Fiskeprodukt
|
Røykt og gravet laks og aure i ulike varianter. |