OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Ny Soundgarden-butikk med nytt konsept i Østre Murallmenningen

Soundgarden Hi-Fi AS har hatt butikk i Strandgaten 18 siden 2000-tallet. Etter 19 år flyttes butikken til Østre Murallmenningen 18. Butikken er den første i kjeden som viser Soundgarden Hi-Fi sitt nye butikk-konsept. Butikken ble åpnet med snorklipping, gode tilbud, kaffe og kake lørdag 1. februar

Soundgarden Hi-Fi AS har hatt butikk i Strandgaten 18 siden 2000-tallet. Etter 19 år flyttes butikken til Østre Murallmenningen 18. Butikken er den første i kjeden som viser Soundgarden Hi-Fi as sitt nye butikk-konsept. Butikken ble åpnet med snorklipping, gode tilbud, kaffe og kake lørdag 1. februar.

Soundgarden fikk ny eier i februar 2019 og første butikk med «a touch of home» er åpnet i Bergen. Første by ble Bergen fordi muligheten til å relokalisere bød seg samtidig som det føltes trygt å starte i Norges nest største by. Etter snaue 2 uker på ny adresse, kun en av de med markedsføring, seiler butikken opp på omsetningstoppen for kjeden. Kjeden har en klar ambisjon om å tilpasse alle butikkene i kjeden til konseptet løpende. Det er også rom for flere butikker i kjeden.

Daglig leder i Soundgarden Hi-Fi AS, Bettina Graham Hansen; «Veldig stolt øyeblikk, ny butikk med tilpasset konsept og vi ser store muligheter i vårt marked. Vi har hatt et innholdsrikt år hvor vi har bevist at vi har livets rett»

Soundgarden Hi-Fi AS skal tilby gode handleopplevelser og begeistre sine kunder. Våre kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere jobber hver dag for at kjeden skal være førstevalget innen lyd og alt som hører dertil overfor sine kvalitetsbevisste kunder. Vi jobber for å være den foretrukne forhandler av lydopplevelser.

I butikken i Østre Murallmenningen 18 i Bergen er det full hjemmekino og high-end lydoppsett i kjelleren og kunden finner gode lyd- og bilde opplevelser i hele butikken – alle etasjer. Kunder kan få lytteopplevelser i alle prisklasser. Det er også innbygget lyd i Soundgarden sine butikker, enten kunden ønsker dette på kjøkken, bad eller stue/kino, i et enkelt rom eller i et helt hus.

Ny butikk konsept er utarbeidet i samarbeid med Ødegaard Design as og Foll Reklamebyrå.

Om Soundgarden Hi-Fi AS
Kjeden er eiet av Terje Romen AS og leverer et godt resultat for 2019. For mer informasjon om Soundgarden, deres produkter og leverandører, se
www.soundgarden.no