OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Ny P O. P Originals-kolleksjon

De stripete plaggene fra den svenske barneklæreksperten Polarn O. Pyret, som har butikk i 3. etasje på Xhibition, blir stadig mer populære blant norske barn. Nå kommer verdens fineste striper i en ny og kreativ kolleksjon med morsomme detaljer.

De stripete plaggene fra den svenske barneklæreksperten Polarn O. Pyret, som har butikk i 3. etasje på Xhibition, blir stadig mer populære blant norske barn. Nå kommer verdens fineste striper i en ny og kreativ kolleksjon med morsomme detaljer.

Medlemsprofil Polarn O. Pyret

 
Vårt naboland Sverige har gitt norske barn og foreldrene deres mange gode stunder og kjære minner. Astrid Lindgren har gitt oss Pippi, Ronja og Emil og Madicken, og Gunilla Bergstrøm Albert Åberg – og Polarn O. Pyret har gitt oss verdens fineste striper, og barneklær som er komfortable å leke i og som barna synes er gøy å ha på. I begynnelsen av februar kommer Polarn O. Pyret med en splitter ny P O. P Originals-kolleksjon med en morsom og kreativ vri på de kjære stripete klassikerne. I uke 6 og 7 er det 20% rabatt på alle striper ved kjøp av 3 eller flere plagg.


Mange forbinder Polarn O. Pyret fremfor alt med de stripete plaggene i myk bomull av høy kvalitet. Og det var også slik det startet. Polarn O. Pyret designet sin første stripete genser i 1976 og har siden jobbet etter samme tanke: Barn trenger klær som passer til lek! For Polarn O. Pyret betyr det klær som lar barn være barn, som er myke og gode å leke i og som passer for hverdag og fest og all slags vær! Klærne fra Polarn O. Pyret har morsomme mønstre, de tåler ville leker, gjør lag på lag enkelt, og har høy kvalitet og kan arves fra storebror til lillesøster.

Den nye stripete P O. P Originals-kolleksjonen har tatt utgangspunktet i de kjente klassikerne, men kommer med nye morsomme detaljer. Kolleksjonen inneholder plagg som bodyer og kjoler med hjertemotiver, søte luer med kaninører og sparkedresser med kaninmotiv i 100% økologisk bomull. Bodyene fra den nye kolleksjonen er, som alle bodyer fra Polarn O. Pyret, lange nok i livet og holder bleien på plass uten å være for trange. Og linningene på ermer og ben kan brettes opp og ned ettersom babyen vokser. Plaggene er unisex og de er av høy kvalitet som tåler mange vask slik at de kan gå i arv, også fra bror til søster og omvendt.

– Vår ambisjon er å lage verdens beste barneklær. Det betyr klær på barnas premisser. Barn hopper, danser, klatrer, ruller seg og kryper rundt i all slags vær. Da er det viktig at klærne er barnevennlige og at de er laget for å bevege seg i og ikke gnisser og føles trange, sier Sofia Sandblom, markedssjef i Polarn O. Pyret.

– Detaljene i denne nye P O. P Originals-kolleksjonen gjør dette til plaggene barna gleder seg til å ta på.

Om Polarn O. Pyret
Polarn O. Pyret er et svensk varemerke innen barneklærsegmentet og er kjent for sin høye kvalitet, funksjonalitet og unike design. Siden starten i 1976 og lanseringen av den klassiske stripete trikotkolleksjonen, har Polarn O. Pyret levd etter filosofien om at barn trenger klær det går an å leke i. Klær som lar barn være barn, og som er laget for all slags vær. Polarn O. Pyret er opptatt av å ta vare på miljøet, og har på nettsiden en gratis tjeneste for kjøp og salg av brukte Polarn O. Pyret klær.

Polarn O. Pyret har i dag drøye 115 butikker, hvorav 24 i Norge, og satser på fortsatt internasjonal ekspansjon. Polarn O. Pyret ekspanderer internasjonalt via Master Franchisetakere. I dag finnes det butikker i Sverige, Norge, Irland, Holland, Island, Estland, Latvia, Finland, USA, England og Skottland, samt e-butikk i Sverige, Norge, USA og England. Konseptet eies av det børsnoterte konsernet RNB RETAIL AND BRANDS. For mer informasjon: www.polarnopyret.no