OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Nilson Shoes åpner ny butikk i Galleriet

Torsdag 24. april slår Nilson Shoes opp portene for en ny butikk i Galleriet i Bergen. Fra kl. 12 feires åpningen med premierepriser på utvalgte deler av sortimentet.

Torsdag 24. april slår Nilson Shoes opp portene for en ny butikk i Galleriet i Bergen. Fra kl. 12 feires åpningeni med premierepriser på utvalgte deler av sortimentet.
– Vi ser frem mot å åpne vår nye butikk som er fylt med masser av herlige vårsko for både dame og herre. Galleriet regnes jo som et av Norges finere kjøpesentre og vi tror at Nilson Shoes kommer til å passe godt inn som konsept, sier Linda Stenersen, regionsjef Nilson Shoes Norge.

Om Nilson Shoes
I Nilson Shoes har vi jobbet med sko i over 25 år. Helt siden starten har vi arbeidet ut fra samme idé – THE BEST OF SHOE BRANDS. Vi vet at de rette skoene gjør antrekket ditt komplett, men de skal også være holdbare og behagelige. Derfor tar vi bare inn modeller og varemerker som klarer våre kvalitetskrav. Ved å holde et høyt og sikkert motenivå velger vi de skoene og varemerkene som er rett akkurat nå.
Nilson Shoes henvender seg til mote- og designinteresserte kunder som stiller krav til passform og kvalitet. Vi tilbyr et bredt sortiment med moderne design – omsorgsfullt utvalgte sko for ulike anledninger, og for ulike personligheter. Den nyeste moten i kombinasjon med sterke sportsinfluenser, men også klassiske sko i tidløse modeller. Kunnskapsrikt og serviceinnstilt personale hjelper deg med å finne de rette skoene som passer din stil og dine føtter. Sko som står seg like bra nå som i morgen.

Om Galleriet
Galleriet er regnet som et av Norges flotteste kjøpesentre og befinner seg på Torgallmenningen i Bergen. Det er Bergen sentrums største senter og her finner du de nyeste og mest oppdaterte butikkonseptene – med en spennvidde fra de største og kjente merkevarene til unike produkter som du ikke finner andre steder.