OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Metallica til Bergen

Gjør klar for tidenes største hardrock-begivenhet i Bergen: onsdag 16. juli inntar ingen ringere enn METALLICA scenen på Bergenhus Festning på Koengen i Bergen!

Da bandet ifjor sommer spilte på Valle Hovin i Oslo foran 40.000 ekstatiske fans lovet trommis Lars Ulrich at Metallica skulle komme tilbake til Norge i 2008. Det ble altså Bergen som fikk æren å være vertskap for bandet og vi er helt sikre på at byens store rockepublikum vil ta dem vel i mot. Det hører med til historien at alle 40.000 billettene til konserten i Oslo i fjor ble solgt på under én time…

Til konserten i Bergen blir 20.000 billetter lagt i salg mandag 4. februar kl 9. Dette er Los Angeles-bandets eneste konsert i Skandinavia i år, og intime og ærverdige Bergenhus Festning vil skape en fantastisk ramme for det som vil bli en uforglemmelig kveld i hardrockens tegn!

Metallica har åtte studioalbum bak seg samt to livealbum. Bandet er ett av tidenes største kommersielle suksesser med over 90 millioner solgte album på verdensbasis. De har mottatt sju Grammy-priser, og hele fire av deres album har tronet på førsteplassen på Billboard-listen. Albumet "Metallica” (1991) er på 25 plass på listen over de mestselgende album gjennom tidene med et salgstall som har passert 15 millioner. Metallica kommer i 2008 med nytt album, denne gang produsert av legenden Rick Rubin.

Man kan ta frem alle superlativene som finnes i ordlisten når man skal snakke om dette bandet, som uten tvil er et av de mest innflytelsesrike bandene i rockehistorien. Få band har så mange fans på tvers av generasjonene, og med låter som «For Whom The Bell Tols», «The Unforgiven», «Sad But True», «Fade To Black», «Master Of Puppets», «Battery» og «Seek And Destroy» er vi sikker på at de 20.000 heldige publikummerene som klarer å sikre seg billett til konserten på Bergenhus Festning – Koengen får seg en opplevelse for livet.

Som James Hetfield har sagt det så fint: "We are just four lucky guys that got together. This could be you!" Du kan ihvertfall oppleve dem på en scene i Bergen – ikke verst bare dét…

Les mer her