OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Matinéforestilling Killer Pig Love

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til en ekstraforestilling før sommeren med to av Carte Blanches mest populære forestillinger, Killer Pig og Love av Sharon Eyal. I tillegg til å være invitert til prestisjefulle Jacobs Pillow Dance Festival, USA i juni/juli, skal deler av programmet også vises i Guangdong Modern Dance Festival, Kina i sommer. Som oppkjøring til USA og Kina-turene gir vi hjemmepublikummet en sjanse til å oppleve disse intense forestillingene av Sharon Eyal igjen. Killer Pig vant blant annet Natt & Dags Bergensprisen for 2009. Forestillingene har gått sin seiersgang blant annet i  Tyskland og Østerrike tidligere i år.

Publikumsfavoritten Killer Pig, er laget eksklusivt for Carte Blanche sine kvinnelige dansere og det første verket Sharon Eyal skaper for andre enn Batsheva Dance Company.
Les mer om stykket: http://www.carteblanche.no/no/forestillinger/killer-pig.html

Eyals stykke Love, er en fascinerende studie i bevegelser og strukturer, hypnotisk praktfullt og presist. I et rått og fysisk utfordrende språk danses det, med såre undertoner av Love…
Les mer om stykket: http://www.carteblanche.no/no/forestillinger/love.html

Tid: Fredag 24. juni kl 1430 – 1600 inklusive 20 min pause
Sted: Studio Bergen, Nøstegaten 119
Billettpris: Kun kr 100,- pr sete!*  
Billetter hos: www.billettservice.no

tlf 55 60 70 80

eller en time før i døren
*Eks billettavgift kr 25,-. Ved kjøp i DNS billettluke påløper ikke billettavgift