OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Mannemenn og pirater

Gågaten er en av de gatene som det er spesielt viktig å ta vare på for at Bergen skal beholde sitt særpreg. Gågaten er byens eldste handlegate. Tar du deg litt tid, vil du oppdage en stor, og veldig spennende flora av butikker, serverings- og kulturtilbud. Og på byLØRDAG 2. april er det en rekke artige aktiviteter og tilbud i Gågaten.

I Gågaten og nabolaget finner du blant annet Allkopi, Rockmerch, Aksdal i Muren, Alveslottet, Lille Rips, Cam Lee Systue, Dada Hårstudio, Duxiana, Leading Light Tattoo & Piercing, Fretex, G-Sport, LOT333, Nova, Brilleland, Dressmann XL, Carlings, BikBok, Expert, Apotek1, Leather Man, edbergen, RIMI, Moe & Co, Bison, Nerland, Urmaker Tusen Tikk, Timeout Hair & Styling, Skoringen, Urmaker Lønborg, Aktiv Eiendom, Gullsmed Norman & Kirkeli, Dromedar, Altona, Hairextentionsalongen, Nille, Vinni Balenz, Lie Nielsen, Bernina-Singer, More Woman, Språkskolebutikken og Alster Herrefrisør. Ikke mange av disse finner du noen andre steder. På byLØRDAG viser hele gaten seg frem. Her er litt av det du kan oppleve på byLØRDAG:

Gode byLØRDAG-tilbud!
Spesielt på morgenkvisten.

Gågaten bruktmarkedSammen med alle i Gågaten inviterer Synnøve og Kristin Aksdal til fest på byLØRDAG 2. april

Gatemarked, motevisning, bruktmarked og konkurranser

 

Lille Rips - Vårfrisk mannemann

Lille Rips – Vårfrisk mannemann
Med fornøyelse og entusiasme vil Lille Rips demonstrere eksklusivt, lokalprodusert barberutstyr håndlaget med kjærlighet på Fitjar såpekokeri. Vi tørker støvet av den tradisjonelle barberingsmetoden, og skummer opp med kremer og gammeldags barbersåpe. Det går i grevlinghår og svinebust, Folgefonn og Miklagard, kniv og høvel. Opplev ekte, friske produkter tatt rett fra norsk natur! Glade amatører vil vise hvordan man bruker ettbladshøvel og barberkniv. Dette er for alle menn som ønsker en ren, uforfalsket nytelse i barbering. Velkommen til alle vikinger og raffinerte villmenn, og de damer som har en vinterlodden mann hjemme. Og selvsagt til alle andre som har lyst å lukte og nyte Lille Rips sitt barbersortiment!

Amabile opptrer ved Alveslottet kl 13 på byLØRDAG 2. april

Musikk og ballongpirater hos Alveslottet
Gågatens Alveslottet byr blant annet på musikkgruppen Amabile fra kl. 13.

Gatevandring med Lotte Schønfelder fra kl.12.00. Møt opp ved DUXIANA.

Les byLØRDAGs-avisen i elektronisk utgave: klikk her