OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

LIND/NILSEN/ FUENTES/HOLM

Fredag 14. august er det duket for Lind/Nilsen/Fuentes/Holm på Plenen, Bergenhus Festning. Support er Robert Smith-Hald.

I 2006 tok de fire soloartistene Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm det norske publikummet med storm da de samlet seg og skapte super-suksessen “Hallelujah – Live”. Med over 280 000 solgte album i Norge kan man trygt si at samarbeidet mellom de fire artistene er mer enn vellykket.

Da de sist turnerte sammen fylte de konsertsteder landet rundt og hele 150.000 publikummere fikk oppleve det som må sies å være en av tidenes største norske konsert- og albumsuksesser.

Både album og single lå flere uker på toppen av VG-listen og de mottok også en Spellemannspris for “Årets Hit” for deres versjon av Leonard Cohens “Hallelujah”. Denne versjonen fremført på NRK “Først & Sist” er sett av intet mindre enn 9 millioner (!) på Youtube.

2009 blir året hvor Lind, Nilsen, Fuentes og Holm igjen samles og 9. mai er det duket for “Hallelujah Live Vol. 2” konsert i Oslo Spektrum.

Til Bergen kommer de fredag 14. August og arenaen er Bergenhus Festning – Plenen. Se her for konsertinformasjon

Support: Robert Smith-Hald

Les mer: www.bergenlive.no