OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

LEGO-festival i høstferien!

Velkommen til LEGO®-festival 2015 – høstens store begivenhet på VilVite. 1,3 tonn med LEGO-klosser er klare til bygging.

Velkommen til LEGO®-festival 2015 – høstens store begivenhet på VilVite. 1,3 tonn med LEGO-klosser er klare til bygging.

Hva kan du bli med på?

Bygg Barnas drømmeby
Hvordan ser din drømmeby ut? Hva skal den inneholde? Her kan både små og store slippe fantasien løs og ha det moro rundt LEGO-bordene.

Bygg «Nye Dokken» i Bergen
Vi inviterer alle våre gjester til å bli med og bygge «Nye Dokken» på VilVite. Hvordan skal Dokken se ut hvis du får bestemme?

Race Ramps: Bygg LEGO-racerbiler og test farten på en av våre race-ramper. Måtte den raskeste bilen vinne! Alder: for alle (mindre barn må ha hjelp av en voksen).

LEGO-utfordringer: Konkurranser med flotte premier.

StarWars: Brikkelauget bygger Star Wars og stiller ut i Vilmers hule. Bli inspirert av LEGO-mestrene!

For de yngste: Bygg med MAXI-klosser på vårt byggeområde VilBygge. Bygg med DUPLO-klosser ved siden av LEGO-bordene. Alder: fra 3-4 år.

Drop in-verksteder: I høstferien kan du delta på en rekke verksteder. Her er noe for alle aldre:

  • LEGO-verksted: Innhold varierer fra dag til dag, tema kan være roboter, teknologi, pneumatikk og energi. Alder: fra 6 år Åpningstider på verkstedet: 11-16
  • Fantasi-verksted: Har du en ide for fremtiden? Blir med på Prosjekt Fantasi, tegn og bygg dine ideer. Oppfinner-konkurranse for barn og unge. Fine premier!

Åpningstider i høstferien (uke 41): 
Man-fre: 10-18 
Lør-søn: 10-17

Alle aktiviteter er inkludert i billetten.
LEGO-festivalen varer frem til og med søndag 18. oktober.

Velkommen!

VilVite

 

(Foto: LEGO® Group)