OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Kunsthåndverksmarkedet i Bergen

Torsdag 4. juni – lørdag 6. juni selger en rekke kunsthåndverkere sine produkter på Vågsallmenningen. Markedet er en enestående sjanse til å finne unike og personlige kunthåndverksprodukter. Kvingedalprisen deles ut lørdag kl 13.

Åpningstider:

Torsdag 4. juni Kl. 11.00-19.00
Fredag 5. juni Kl. 10.00-17.00
Lørdag 6. juni Kl. 10.00-16.00

Les mer: Kunsthåndverkmarkedet i Bergen

kvingedalprisen 2009

Lørdag 6.juni kl 13.00 deler vi ut kvingedalprisen 2009. Prisen på kr 10.000,-, blomster og diplom deles ut årlig til en av dem som deltar på Kunsthåndverksmarkedet i Bergen. Årets jury er etablert og dem som har det ærefulle oppdraget med å finne en verdig prisvinner for 2009 er:

Morten Ramm Salbu – arkitekt hos Ramm Salbu Arkitektur. www.rammsalbu.com
Anne Knutsen – billedkunstner, kunsthåndverker og vinner av kvingedalprisen 2008. www.annek.no
Sarah Louise Reed – keramiker og medlem av markedskomiteen. www.sarah-reed.com
Synnøve Kvingedal – stolt eier av byens fineste galleributikk. www.kvingedals.no

Jeg opprettet kvingedalprisen og deler den ut fordi kunsthåndverkerne fortjener oppmerksomhet og verdsetting av det arbeidet de utfører. Flere av dem som deltar på markedet leverer jevnlig fantastisk flotte arbeider til min galleributikk og jeg er imponert over hva som skapes. Den som tør å omgi seg med nydelig kunsthåndverk vil få en rikere hverdag – det er det unike som er spennende og interessant. Hvis kvingedalprisen kan være et bidrag til å gjøre markedet enda mer spennende ved at flere kunstnere ønsker å presentere seg der – da har jeg oppnådd noe av det jeg ønsket.

Kunsthåndverk er en del av kulturlivet som alle kan ha glede av, det utføres av kunsthåndverkere og det påvirker oss. Når det arrangeres marked er det med på å sette et spennende preg på bybildet og det gjør sentrum mer attraktivt.

Velkommen til utdeling av årets kvingedalpris på Vågsalmenning lørdag 6.juni kl 13.00

Synnøve Kvingedal
Stolt eier av byens fineste galleributikk
55 59 59 00 / 92 24 64 17
Strandgaten 18, 5013 Bergen
www.kvingedals.no