OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Kreftforeningen i nye lokaler

”Et levende hus” – var og er mottoet når Kreftforeningen seksjon Vest åpnet de nye lokalene i Strandgaten 62. 

Kreftforeningen seksjon Vest inviterte til offisiell åpning av nye lokaler i Strandgaten 62 den 7. mai kl 12.00.  Den offisielle åpningen ble innledet av trommeslagere fra Nordnæs Bataillon. Deretter var det enkel bevertning med mat fra Spisestedet på Høyden, og kulturelle innslag ved Kniv og Taffel. Avdelingsleder i Kreftforeningens landsdekkende virksomhet, Grace Ellen Gjuvsland, foretok selve åpningen. Deretter fulgte Geir Vangsnes, seksjonssjef Kreftforeningen seksjon Vest som fortalte om Kreftforeningens nye ”levende” hus.

Kreftforeningen ønsker at det nye huset skal være en levende møte- og samhandlingsplass for pasientforeninger, kreftrammede og deres pårørende, samt andre grupper i samfunnet. Lokalene skal brukes til ulike aktiviteter av både faglig, sosial og kulturell art. Vi vil være et sted folk kan søke både i sorg og i glede, et pusterom i tunge perioder, og en arena for frivillig innsats. Huset skal gjenspeile Kreftforeningen som en frivillig organisasjon, og være et naturlig tilholdssted for alle som ønsker å støtte kreftsaken og som dermed gjør det mulig for oss å gjøre jobben vår.

Blant de inviterte var Kreftforeningens samarbeidspartnere, pasientforeninger, frivillige hjelper og representanter fra Helse Bergen.

Les mer på: www.kreftforeningen.no