OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Konsert med Patrick Jørgensen på Torgallmenningen 23. april

Patrick Jørgensen deltok 2015 i Norske Talenter på TV2 og havnet på andreplass. Til tross for andreplass ble musikken hans delt rundt i hele verden og var i en periode en av verdens mest delte med sangen «Million Questions». Velkommen til gratiskonsert med Patrick Jørgensen og mange andre spennende artister på Torgallmenningen på byLØRDAG 23. april.

Patrick Jørgensen

Patrick Jørgensen er en artist og låtskriver bosatt i Bergen. I 2015 deltok han i Norske Talenter på TV 2 og havnet på andreplass. Til tross for andreplass ble musikken hans delt rundt i hele verden og var i en periode en av verdens mest delte med sangen «Million Questions». Audition ble blant annet delt av Fremantle HQ, Chris Brown (45mill følgere) og Tyga (15 mill følgere), for å nevne noen. Samlet har sangen nå rundt 70 millioner visninger. På byLØRDAG 23. april holder Patrick gratiskonsert på Torgallmenningen kl 15.

I år har Patrick vært aktuell i tv programmet Lip Sync Battle på TV 2, reklamefilm for Onecall og musikkvideo-premiere på MTV i Skandinavia + Tyskland for finalesangen han fremførte i Norske Talenter. Nå har han bygget seg opp en følgergruppe på over 60000 på Facebook og 14100 på Instagram.

Velkommen til konsert med Patrick Jørgensen og andre spennende artister på Torgallmenningen 23. april

For tiden er han i studio og jobber med en del ny musikk som blir lansert før sommeren.
Patrick kan du også oppleve på Musikkfest Bergen 4. juni

Artistliste byLØRDAG 23. april – Torgallmenningen:

12.00 Sofye
13.00 Majorleap
14.00 Anne Hvidsten
15.00 Patrick Jørgensen

byLØRDAG 23. april