OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Konsert med Majorleap på Torgallmenningen 23. april

En herlig blanding av melodiøs rock og nyskapende pop er hva du får når du lytter til Majorleap. Musikken er kraftig, stemningsfull, engasjerende og fylt med elementer av musikalske genistreker. Velkommen til gratiskonsert med Majorleap og mange andre spennende artister på Torgallmenningen på byLØRDAG 23. april.

Majorleap

En herlig blanding av melodiøs rock og nyskapende pop er hva du får når du lytter til Majorleap. Musikken er kraftig, stemningsfull, engasjerende og fylt med elementer av musikalske genistreker som kommer til å dytte bandet opp og frem både i Norge og i utlandet. Velkommen til gratiskonsert med Majorleap og mange andre spennende artister på Torgallmenningen på byLØRDAG 23. april. Majorleap går på scenen kl 13.

Majorleap består av vokalist Bård Leite, gitarist Martin Borge, bassist Dag Erlend Torp, gitarist Kjetil Hekland og trommis Lars Inge Torp. Produsentrollen er overlatt til tidligere gitarist Christian Øverland.

Velkommen til konsert med Majorleap og andre spennende artister på Torgallmenningen 23. april

Majorleap er et forholdsvis nyetablert band, som på kort tid har gjort seg bemerket hos bl.a NRK. Foruten anbefalinger og spilletid på radiokanaler ble en av deres låter (Up High) valg til ny NRK serie, Unge Lovende. Bandmedlemmene har holdt på i mange år, bl.a som band kalt Leite and the Music Mafia (navn etter vokalisten Bård Leite og daværende medlem Vegard Leite), produsent og jobbet som eventmusikere.

Som band har de allerede gjort seg bemerket på samtlige scener de har spilt og får stadig spørsmål om å komme tilbake. Med bunnsolid og fengslende liveopptreden, kan vi nesten garantere at du forlater konserten nynnende på en låt av ditt nye favorittband.

Majorleap er i studio for tiden, der de jobber med nytt album. Selve innspillingen gjøres i eget studio, mens produsentrollen blir overlatt Christian Øverland i samarbeid med Daniel B i Havnelageret studio. Albumet slippes til sommeren, både digitalt og på vinyl.

Det jobbes med norgesturne til sommeren, fra Tromsø i nord og til Kristiansand i sør. Turnestarten blir på Værlandet, hjemstedet til vokalisten Bård Leite, i forbindelse med Den årlige Veikingkonvoien som skal ha stoppested der 25. juni.

Ellers har de nylig vært på studioinnspilling til låten fra forrige album, Goldrush. Videoen er regissert og produsert av Thomas Dalen, sammen med medstudenter fra Noroff Bergen.

Majorleap kan du også oppleve på Musikkfest Bergen 4. juni.

Artistliste byLØRDAG 23. april – Torgallmenningen:

12.00 Sofye
13.00 Majorleap
14.00 Anne Hvidsten
15.00 Patrick Jørgensen

byLØRDAG 23. april