OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Konsert med Elin Sofye på Torgallmenningen 23. april

Elin Sofye er en artist fra Ålesund, bosatt i Bergen. Med en unik teft for gode melodier og sterke tekster har hun blitt omtalt som en krysning av artistene Laleh, Robyn og Veronica Maggio. Velkommen til gratiskonsert med Elin Sofye og mange andre spennende artister på Torgallmenningen  byLØRDAG 23. april.

Elin Sofye

Elin Sofye er en artist fra Ålesund, bosatt i Bergen. Med en unik teft for gode melodier og sterke tekster har hun blitt omtalt som en krysning av artistene Laleh, Robyn og Veronica Maggio. Velkommen til gratiskonsert med Elin Sofye og mange andre spennende artister på Torgallmenningen byLØRDAG 23. april. Elin Sofye går på scenen kl 12.

I 2011 gav hun ut sitt debutalbum ”There`s gotta be more” (Nordic records). Albumet ble innspilt i Tinnitus recording studio og produsert av Jens Kristian Rimau og Andres Bjelland (Alfred Hall, Elsa & Emilie, The megaphonic thrift, Hypertext). Platen fikk terningkast 5 i flere aviser og flere av låtene ble listet på radiokanaler landet rundt.

Velkommen til konsert med Elin Sofye og andre spennende artister på Torgallmenningen 23. april

Hennes første singel ut fra sitt kommende andre album, «The wheel» ble blant annet spilt på P3 og kåret til «månedens singel» av Natt og dag magasinet i Bergen.

Urørt redaksjonen har tidligere beskrevet Elin Sofye som et stort talent og at har en «unik teft for å lage ekte pop musikk». Programlederne i stjernepose (P13) har også fått øynene opp for Elin Sofye`s særegenhet og omtalte hennes siste singel ”Born to be” som ”storslagen pop på et meget høyt nivå”.

I fjor spilte hun på scener som Lille Ole Bull, Røkeriet/Verftet(BT-prisen), Biblioteket bar, Kvarteret, Hulen, Musikkfest Bergen, Chagall og flere andre steder rundt omkring i Norge. Hun har også turnert i Afrika og ble plukket som en av to norske artister til å spille på ”Artists in the plus” sin festival i London tidligere i år. Et nytt album er ventet i 2016.

Elin Sofye blir også å se under Musikkfest Bergen 4. juni

Artistliste byLØRDAG 23. april – Torgallmenningen:

12.00 Sofye
13.00 Majorleap
14.00 Anne Hvidsten
15.00 Patrick Jørgensen

byLØRDAG