Kokkens favoritter: TGI Fridays

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Kokkens favoritter: TGI Fridays

Piotr Chudyk har 13 års erfaring som kokk, og har jobbet på kjøkkenet hos TGI Fridays på Ole Bulls plass i fire år. Hans favoritt på menyen er Cowboy Tripe Meat Burger.

Piotr Chudyk har 13 års erfaring som kokk, og har jobbet på kjøkkenet hos TGI Fridays på Ole Bulls plass i fire år. Hans favoritt på menyen er Cowboy Tripe Meat Burger.

– Hvorfor er dette din favorittrett?

– Kjøttet på burgeren er slowcooked i tre til fire timer, og når man tar det ut blandes det med BBQ-saus. Den blir så vanvittig mør og juicy, og det passer perfekt sammen med den sprøstekte løken på toppen.

– Er denne retten vanskelig å lage?

– Det krever litt å gjøre elementene klare, spesielt kjøttet, men det er ganske lett å sette den sammen. Jeg har laget tusenvis av burgere opp gjennom.

– Hvordan trives du som kokk på TGI Fridays?

– Jeg er veldig glad i folkene og atmosfæren på TGI. Jeg liker å servere god mat og få folk til å smile. Jeg blir veldig glad når de sier burgeren jeg har laget er den beste de har smakt.