OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Kløverhuset nytt utsalgssted for byGAVEKORT

Nå kan du kjøpe byGAVEKORT på Kløverhuset. Den nye automaten står i 1. etasje ved minibanken rett innenfor hovedinngangen til Kløverhuset midt i Strandgaten.

Prosjektleder i Bergen Sentrum AS Thomas Ottesen (t.v.) og markedsansvarlig på Kløverhuset Vinjar Nygaard

Nå kan du kjøpe byGAVEKORT på Kløverhuset. Den nye automaten står i 1. etasje ved minibanken rett innenfor hovedinngangen. I tillegg kan du som tidligere også kjøpe byGAVEKORT hos Galleriet, Sundt, Xhibition, Expert Gågaten og i Nye Berstadkiosken. Markedsansvarlig for Kløverhuset Vinjar Nygaard (t.h.) håper på denne måten at Kløverhuset kan bidra enda sterkere til å skape et attraktiv og levende bysentrum i Bergen.
– Gjennom felles markedstiltak som byGAVEKORTET-ordningen er et strålende eksempel på kan vi sammen få synliggjort det enorme utvalget butikker, restauranter og kulturtilbud sentrum har å by på, uttaler Nygaard. Kløverhuset legger i likhet med Galleriet og Xhibition ned sin egen gavekortordning som en del av det nye samarbeidet i sentrum.

Julegaten Strandgaten med Kløverhuset og over 100 butikker og restauranter

Prosjektleder for byGAVEKORT-ordningen Thomas Ottesen (t.v.) i Bergen Sentrum AS er strålende fornøyd med å kunne tilby byGAVEKORT i Kløverhuset midt i det som må være Norges flotteste handle- og julegate med over 100 spennende butikker og restauranter.

Nå kan man kjøpe byGAVEKORT på #Kløverhuset #julegave

– Aldri før har det vært så enkelt for kundene å kjøpe byGAVEKORT i sentrum. Nå kan vi tilby kundene byGAVEKORT fra automater utplassert hos Expert i Gågaten, hos Kløverhuset, Galleriet, Sundt og Xhibition samt ekspedering over disk i Nye Berstadkiosken. Når vi nå har gått fra 2 til 6 utsalgssteder tror vi dette er noe kundene setter pris på, sier Ottesen.

Her kan du bruke byGAVEKORT

 

Bildet over: Fasaden til Kløverhuset er lett gjenkjennelig, spesielt rundt juletider


Bildet over: byGAVEKORT-automaten står rett innenfor inngangen til Kløverhuset i Strandgaten, ved siden av minibanken.

Saldosjekk byGAVEKORT