OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Kjøp julegavene hos Xhibition, og vinn 10.000 kroner!

4. desember til 19. desember har Xhibition en stor kvitterings-konkurranse, og du kan bli den heldige vinneren av en shoppingtur på senteret verdt 10.000 kroner.

Xhibition har alt du trenger til jul under ett tak; festantrekket, julepynten, mat og drikke til julefesten, og julegavene til hele familien. Hva skal den moteinteresserte, friskusen, den interiørfrelste eller den aller minste få i år? Finn inspirasjon blant Xhibitions 43 butikker, og sjekk ut Xhibitions Instagram for julegavetips.

Vinn shoppingtur
I år må du ikke gå glipp av sjansen til å vinne en shoppingtur på Xhibition, samtidig som du handler! 4. desember til 19. desember har Xhibition en stor kvitterings-konkurranse, og du kan bli den heldige vinneren av en shoppingtur på senteret verdt 10.000 kroner.

Alt du trenger å gjøre, er å skrive navn og telefonnummer på dine kvitteringer fra Xhibition. Legg fra deg kvitteringene i det store hjertet som står utstilt i 2. etasje, og du er med i trekningen. Er du heldig, trekker julenissen deg som en av de heldige vinnerne.

Konkurransen gjelder all handel i Xhibitions butikker med unntak av Rema 1000.

I desember har Xhibition åpent mandag til fredag fra kl. 9 til kl. 21, lørdager fra kl. 9 til kl. 18, og søndag 10. og 17. desember fra kl. 14 til kl. 19. Du finner Rema 1000, Wayne´s Coffee og Jacob Aalls åpningstider i desember her.

Ikke gå glipp av spennende nyheter fra Xhibition!

På nett: www.xhibition.no

Facebook: @xhibition
Instagram: @xhibition_bergen