Kjøp julegavene hos Xhibition, og vinn 10.000 kroner!

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Kjøp julegavene hos Xhibition, og vinn 10.000 kroner!

4. desember til 19. desember har Xhibition en stor kvitterings-konkurranse, og du kan bli den heldige vinneren av en shoppingtur på senteret verdt 10.000 kroner.

Xhibition har alt du trenger til jul under ett tak; festantrekket, julepynten, mat og drikke til julefesten, og julegavene til hele familien. Hva skal den moteinteresserte, friskusen, den interiørfrelste eller den aller minste få i år? Finn inspirasjon blant Xhibitions 43 butikker, og sjekk ut Xhibitions Instagram for julegavetips.

Vinn shoppingtur
I år må du ikke gå glipp av sjansen til å vinne en shoppingtur på Xhibition, samtidig som du handler! 4. desember til 19. desember har Xhibition en stor kvitterings-konkurranse, og du kan bli den heldige vinneren av en shoppingtur på senteret verdt 10.000 kroner.

Alt du trenger å gjøre, er å skrive navn og telefonnummer på dine kvitteringer fra Xhibition. Legg fra deg kvitteringene i det store hjertet som står utstilt i 2. etasje, og du er med i trekningen. Er du heldig, trekker julenissen deg som en av de heldige vinnerne.

Konkurransen gjelder all handel i Xhibitions butikker med unntak av Rema 1000. 

I desember har Xhibition åpent mandag til fredag fra kl. 9 til kl. 21, lørdager fra kl. 9 til kl. 18, og søndag 10. og 17. desember fra kl. 14 til kl. 19. Du finner Rema 1000, Wayne´s Coffee og Jacob Aalls åpningstider i desember her.

Ikke gå glipp av spennende nyheter fra Xhibition!

På nett: www.xhibition.no

Facebook: @xhibition
Instagram: @xhibition_bergen