OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Kinopåske

Filmelskere! Og for alle som ikke flykter til fjells (Fløyfjellet): Bergen Kino byr på et eventyrlig påskeprogram, og det kan du lese mer om her!

Årets påskefilmer på Bergen kino

Planlegger du bypåske? I år åpner Bergen Kino et påskeegg med et stort og variert innhold.

Det er særlig mange godbiter for barn og unge denne påsken.  For barn og familier som vil kose seg på kino i påsken er det først og fremst première på CROODS, men også  KARSTEN OG PETRA BLIR BESTEVENNER og RIVE ROLF står på programmet. OZ: den store og mektige (11 års aldersgrense) byr på spenning og romantikk i fantastiske omgivelser og hen-vender seg til større barn og mange voksne.

For de unge voksne vil nok PICTH PERFECT og JACK  – THE GIANT SLAYER  være et godt valg. Det blir også førpremière på WARM BODIES i påsken; en litt sær historie om en jente som forelsker seg i en zombie!

Påskens store action-film  er utvilsomt G.I. JOE RETALIATION. Her er det ikke mange dødpunkter. Påskens thriller heter The HOST, basert på den bestselgende romanen av TWILIGHT SAGA-forfatteren Stephenie Meyer. 

Har du allerede fått med deg DE URØRLIGE har vi mer humor å by på i IDENTITY THIEF; den slekter på ”hangoverfilmene” i stilen. Hvis du derimot foretrekker britisk humor i gate med ”Fire bryllup og en gravferd” eller ”Nothing Hill”, da vil den romantiske komedien I GIVE IT A YEAR, være filmen for deg.

Filmperler har vi også: I den sjarmerende KVARTETTEN besøker vi et hus for  pensjonerte operasangere. STORIES WE TELL er kanskje den mest spennende filmen på hele påskeprogrammet. Gå ikke glipp av den! KAPRINGEN er en spennende og nervepirrende thriller om hva det vil si for et dansk skipsmannskap å bli kapret av hensynsløse pirater.

Den mest spesielle filmen vi har å by på må være HOLY MOTORS. Den er vanskelig å beskrive, men henger du med her, så har du utvilsomt hatt en stor og merkelig opplevelse. EVENTYRLAND er det norske bidraget på årets påskeprogram. Det er en svært vellaget film om en gruppe mennesker i Stavanger, som forsøker å få livene sine til og fungere –  med vekslende hell.

GOD PÅSKE!