OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Kaptein Knurr og Mareminemysteriet

Kaptein Knurr er tilbake, på jakt etter Poseidons perle. 1.-11. august i Gamle Bergen.

Kaptein Knurr

Kaptein Knurr er tilbake, på jakt etter Poseidons perle.

Mestertyven Kaptein Knurr er ubåtkaptein og en beryktet skurk. Nå er han på jakt etter Poseidons Perle sammen med sine to gode hjelpere Lodin med Leppo og Luske-Ludvig. Poseidons Perle gir stor makt til den som har den, fordi den gjør at man kan se inn i fremtiden.
Lille Baldrian fra det blåkledde havhuldrefolket bor på en av de usynlige øyene. En dag finner han et kart i fjæra, kartet som viser veien til Mareminehållet og perlen. Kartet har en av kaptein Knurrs hjelpere mistet ut av ubåten, og dette kartet må Kaptein Knurr ha tilbake.

Dermed er jakten i gang! Men det de ikke vet, er at perlen bevoktes av den onde Maremine-Heksen!

Gamle Bergen danner rammene for denne fantastiske teateroppsetningen. Omskapt til en liten by på “De usynlige øyene”, med storslått scenografi, skapes et magisk univers. Her er det duket for humor, spenning, action, magi og musikk for både små og store. Denne spennende og magiske familiemusikalen spilles utendørs på kveldstid. Ta med hele familien på en uforglemmelig sommeropplevelse i kveldsskumringen!

«Kaptein Knurr og Mareminemysteriet” er en magisk teaterforestilling for hele familien som årlig trekker tusenvis av publikummere til de flotte områdene knyttet til Gamle Bergen Museum i Sandviken.  

“Kaptein Knurr og Mareminemysteriet” ble nominert til Bergens Beste Familieopplevelse både i 2010 og 2011 av Bergens Tidende. I år spilles forestillingen for femte år på rad. 

Forestillingen spilles utendørs på kveldstid, noe som skaper en helt spesiell stemning både for voksne og barn. Det blir en fantastisk magi når solen går ned, og lyssettingen skaper trolsk stemning i Maremineheksens grotte. Forestillingen er full av fengende musikk, magi, spenning og humor. Den passer best for barn fra 4 år og oppover, men også yngre barn kan ha stor glede av den.

Billetter på Billettservice.no, tlf 815 33 133, eller på bergenhelg.no tlf 09901