OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

John Olav Nilsen & Gjengen

Når John Olav Nilsen & Gjengen nå offentliggjør sitt hittil mest ambisiøse liveprosjekt, en heidundrendes konsert på ærverdige og intime Plenen inne på Bergenhus Festning, føles det bare helt riktig. Denne konserten blir en feiring og en høyst foreløpig kulminasjon av norsk rock sitt aller største eventyr de siste årene. Med de fantastiske konsertene bandet har levert her i Bergen det siste året fremdeles friskt i minnet kan det være smart å sikre seg billetter allerede nå!

Etter å ha tilbrakt det siste halvåret i studio er nå ventetiden snart over for John Olav Nilsen & Gjengen sine mange fans. I februar kommer det nytt album og i mars skal de på en Norgesturné som avsluttes i Bergen lørdag 19. Mars. En konsert som solgte ut på særdeles kort tid.

Singelen "Skrekkfilm" er allerede på høy radio-rotasjon, den neste singlene på vei ut til radio og det nye albumet "Det nærmeste du kommer" slippes 7. februar. Forventningene er store, og dét med rette.

Etter en noe famlende start som liveband har John Olav Nilsen & Gjengen på rekordtid blitt landets ukronede konger på scenen. Bandet holder stolt i hevd tradisjonen fra Jokke & Valentinerne og The Aller Værste med norskspråklig og ektefølt rock, samtidig som de fremstår som en spydspiss for den nye generasjonen. Så har de også i mediene blitt kalt alt fra “en ny start for norsk popmusikk” til “endelig kommer femtemann etter de fire store”.

Dato: Fredag 19. August 2011
Sted: Bergenhus Festning – Plenen

Dørene åpner kl 19.00
Konsertstart kl 20.00

Billettpris kr 370 / 320 + bill. avgift

Det ordinære billettsalget starter torsdag 27. januar kl. 09.00 via Billettservice sine utsalgssteder.