OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

ISS på Koengen 1. juni

KISS kommer til Bergen, utendørskonsert på Koengen søndag 1. juni. Billetter kan du bl.a kjøpe med Sentrumsgavekortet hos Revy- og Teaterservice i Grieghallen.

“For 35 Years, we have prided ourselves in our opening: YOU WANTED THE BEST, YOU GOT THE BEST, THE HOTTEST BAND IN THE WORLD. We are throwing down the gauntlet. Let those who are faint of heart, take heed. We will take no prisoners” – Gene Simmons, KISS

KISS p� Koengen s�ndag 1 juni_logo

Kiss er kjent for tung rock, pyroeffekter, ansiktssminke og kostymer. Bandet er rett og slett ett av populærkulturens mest spektakulære fenomener og har en fanskare som strekker seg over flere generasjoner.
Kiss ble til i New York i 1973 av bassisten Gene Simmons og gitaristen Paul Stanley. Bandets store gjennombrudd kom i 1975 med platen Alive! og glansperioden var på siste halvdel av 70-tallet. Kiss var på den tiden en av de største kommersielle suksessene i musikkbransjen. Totalt har Kiss solgt over 80 millioner album, enorme mengder merchandise i alle tenkelige og utenkelige fasonger. De har sin egen tegneserie publisert av Marvel, og en egen film. Fansen kan til og med kjøpe seg en flaske Kiss-vin eller en Kiss-gravkiste. Fint skal det være…
Originalmedlemmene Paul Stanley og Gene Simmons ikler seg fremdeles sine stramme klesdrakter og påføres tung sminke. De har nå med seg Eric Singer og Tommy Thayer på henholdsvis trommer og gitar.
For mer informasjon om KISS 2008 European Tour – gå til www.KISSonTour.com

FAKTA:
Dato: Søndag 1. juni 2008
Sted: Bergenhus Festning – Koengen
Portene åpner: kl 18.00
Support: vil bli annonsert på et senere tidspunkt www.bergenlive.no
Billettpris: 650 + avgift
Billettsalget starter fredag 22. februar kl 09.00 på Billettservice
Publikumskapasitet: 20.000
Arrangør: Bergen Live & Live Nation
Arrangør website: www.bergenlive.no  / www.livenation.no
Artist website: www.kissonline.com  / www.kissontour.com
Plateselskap: Universal Music