OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Invitasjon til gratis frokostmøte på Grand torsdag 19. mars

byLØRDAG, markedsaktiviteter, sosiale medier, bybanen og foredrag med Erik Hanøy. Dette er hovedingrediensene i Bergen Sentrums gratis frokostmøte torsdag 19.3 for alle næringsdrivende i sentrum. Velkommen!

byLØRDAG, markedsaktiviteter, sosiale medier, bybanen og Erik Hanøy. Dette er hovedingrediensene i Bergen Sentrums gratis frokostmøte torsdag 19.3 for alle næringsdrivende i sentrum. Husk å melde deg på.

Tid: Torsdag 19. mars kl 08.15-09.45. OBS: gratis frokost serveres fra kl. 8.00.
Sted: Grand selskapslokaler, inngang fra Olav Vs Plass
Pris: Gratis

Av hensyn til matservering er det fint hvis du kan melde deg og dine kollegaer på: Klikk her for påmelding

Har du problemer med å benytte påmeldingsskjema kan du også melde deg på ved å svare på denne e-post, eller sende sms til Thomas Ottesen på telefon 90981414. Husk å oppgi antall personer.

Program

– Gratis foredrag med Erik Hanøy: «Skap deg en bedre arbeidsdag i sentrum»

Erik Hanøy har vært en populær radiostemme i 25 år. I dette foredraget får du høre hvordan han har beholdt motivasjonen, taklet endringer, omorganisering, medgang og motgang. Du vil garantert kjenne deg igjen i de utfordringene Hanøy har stått overfor. Han presenterer også sine tanker for hva som må til for å gjøre Bergen sentrum til bergensernes førstevalg.

– byDAG og byLØRDAG

Bergens Tidende og Bergen Sentrum presenterer markedskalender for sentrum 2015, med særlig fokus på kommende fellesaktiviteter byDAG 25. mars og byLØRDAG 18. april.

Ny digital hverdag

– Fellesmarkedsføring i søkemotorer og sosiale medier

Christian S. Overaa fra CCT presenterer nye muligheter for målrettet, kanaluavhengig digital fellesmarkedsføring. Gjennom CCTs egenutviklede kanalstyrings- og analyseverktøy for digital markedsføring tilbys nå medlemmer i Bergen Sentrum utvidete muligheter for markedsføring i søkemotorer og sosiale medier.

Mange forskjellige traseer for Bybanen gjennom sentrum

– Hvor bør Bybanen gå gjennom sentrum?

Presentasjon av resultat fra medlemsundersøkelse om Bybanens trase gjennom sentrum.

Kelly Services + Bergen Sentrum = Sant

– Kelly Services ny samarbeidspartner

Presentasjon av Kelly Services som har inngått ny samarbeidsavtale med Bergen Sentrum AS.

Av hensyn til matservering er det fint hvis du kan melde deg og dine kollegaer på ved å klikke her: Klikk her for påmelding