OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Invitasjon til frokostmøte 24. nov

Bergen Sentrum AS har gleden av å invitere alle sentrumsbedrifter til inspirerende trendforedrag med Marianne Jemtegård på viktig frokostmøte hvor vi også presenterer felles markedsaktiviteter i sentrum 2016. Frokostmøtet finner sted i Pepperkakebyen tirsdag 24. november fra kl 8 til 9.45. Arrangementet er gratis. Hjertelig velkommen til deg og dine kollegaer i sentrum. Husk å melde på!

Fashionistaen Marianne Jemtegård

Bergen Sentrum AS har gleden av å invitere alle sentrumsbedrifter til inspirerende trendforedrag med Marianne Jemtegård og kick-off felles markedsaktiviteter 2016. Frokostmøtet finner sted i Pepperkakebyen tirsdag 24. november fra kl 8 til 9.45. Arrangementet er gratis. Hjertelig velkommen til deg og dine kollegaer i sentrum.

Inspirerende trendforedrag med TV2s offisielle moteekspert Marianne Jemtegård
Mange kjenner Marianne Jemtegård fra God morgen Norge, der hun som TV2s moteekspert guider seerne gjennom de siste trendene fra inn- og utland. Med over 10 år i motebransjen som sjefredaktør, stylist og blogger, har Marianne et godt grep om hva som rører seg på motefronten. Og som internasjonal jetset-DJ sørger hun også for at feststemningen alltid er på topp. I Pepperkakebyen skal fashionistaen guide oss igjennom vinterens trendbilde, så gjør deg klar for en solid dose glam, mote og inspirasjon på morgenkvisten.

Kick-off markedskalender 2016 med ny mediesamarbeidspartner
Alle som driver publikumsrettet virksomhet i sentrum har et felles behov for at det befinner seg flest mulig mennesker i bykjernen, hver dag, hele året. Et av de største suksesskriteriene for å lykkes med dette, er at sentrumsaktørene fremstår samlet i markedsføringen. Fellesmarkedsføring utløser synergieffekter vi simpelt hen ikke har råd til å ignorere. Derfor er det særlig viktig å studere den ferske markedskalenderen for sentrum 2016 som vi lanserer i møtet. Blant mange spennende nyheter er kanskje bytte av hovedsamarbeidspartner innen fellesmarkedsføring til Bergensavisen, BA den største. Kom, bli informert og forhåpentligvis begeistret!

Tid: Tirsdag 24. nov kl 8.00 – 9.45 (frokost i Pepperkakebyen fra kl 8, foredrag starter kl 8.15)
Sted: Pepperkakebyen, Sentralbadet

Påmelding: Send navn og bedrift (oppgi antall personer) til post@bergensentrum.no eller per sms til 90981414