OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

HS Interiør – mer enn bare møbler

Eierne av HS Interiør på Strandkaien gjør suksess med innredningsprosjekter både lokalt og internasjonalt, med en klassisk og rustikk stil som aldri går av moten.

Eierne av HS Interiør på Strandkaien gjør suksess med innredningsprosjekter både lokalt og internasjonalt, med en klassisk og rustikk stil som aldri går av moten.

Samboerne Hanne Leirvåg og Stian Avedal åpnet HS Interiør i begynnelsen av 2016. Siden har paret utviklet konseptet med et stadig større sortiment, flere leverandører, og en rekke spennende innredningsprosjekter for både bedrifter og privatpersoner.

Innredningsteamet hos HS Interiør tilbyr gratis befaring og prosjektering, og jobber gjerne ut fra tegninger og bilder for kunder andre steder i landet og verden. Blant innredningsprosjektene er kontorer, hytter, eneboliger, leiligheter og hoteller, og kundene velger grad av tjeneste selv.

Butikkeierne forteller at HS Interiør det siste året har sendt varer til land som USA, Nederland, Sveits, Tyskland og Frankrike.

– Vi ser etter det unike. Etter produkter du ikke finner hos alle butikker, godt håndverk og høy kvalitet. Og selvfølgelig produkter vi selv liker, sier Hanne og Stian om det de ser etter på innkjøpsreiser i inn- og utland. Sortimentet kommer, med ett unntak, fra leverandører i Norden. 

Du finner hele saken i denne utgaven av byLIV.

Lekkert og solid design

– Blant kundene våre ser vi at mange ønsker hjelp til å sette sammen sin egen stil. Vi hjelper våre kunder med alt fra gulv til tak, sier Hanne, og suppleres av sin samboer:

– Noen ønsker bare hjelp til å friske opp et rom litt med en ny farge eller ny dekor, mens andre vil at vi hjelper de med større prosjekter. Vi er også behjelpelige med å skaffe det som trengs av fagfolk.

Hanne og Stian håper bergenserne tar turen innom HS Interiør for å finne noe nytt og friskt til interiøret, eller for å finne en gave til den som er glad i lekkert og solid design. Ikke minst for å kjenne på atmosfæren og bli inspirert: 

– Vårt mål er at alle som kommer inn døren hos oss skal føle seg ivaretatt og få en litt bedre dag, helt uavhengig av om de bare vil se, søke informasjon eller ønsker å handle.

Du finner HS Interiør på Strandkaien 16.

Les og se mer fra HS Interiør:
Facebook: @hsinterior.no
Instagram: @interiorhs
På nett: www.hsinterior.no