OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Høsttrender på Instagram

Høsten er en tid for mote. De store moteukene er i full gang og høytiden for alle moteelskere der ute har startet.  Denne høsten bugner av ulike trender og stiler og her er en liten samling av dem med litt hjelp fra Instagram.

Høsten er en tid for mote. De store moteukene er i full gang og høytiden for alle moteelskere der ute har startet.  Denne høsten bugner av ulike trender og stiler og her er en liten samling av dem med litt hjelp fra Instagram. 

Kilde: Nettmagasinet Utetrend
Navn: Maren Myrseth

Toppbilde: Julie Paulsen, @paulsenjulie

STATEMENT CHOKER
Chokers hadde sin storhetstid på 90-tallet og har for alvor gjort et stort comeback i 2016. Disse følger med oss inn i høstens glade dager, men nå med litt ekstra. Man vil finne dem i mange ulike former. De minimalistiske grensene er visket ut og man kan leke seg litt mer med de ulike stilene.


FLARE PANTS
Vide bukser har alltid vært komfortabelt og ha på seg. Nå er det også meget akseptabelt at man har dem på seg utenfor kosens rammer. Det ser veldig bra ut – og føles enda bedre. Veldig Chic og veldig komfortabelt.

Et bilde publisert av @paulsenjulie


SHEER TOP
Denne høsten vil også gjennomsiktige topper og gensere være noe man vil se en del av. Det kombineres med en fryktløs «bralet» eller bh og kanskje en kul jakke. Det er sexy, men ikke vulgært.


FLØYEL
Denne høsten vil fløyel også komme tilbake. Butikkene fylles opp med fløyelssko, fløyelsjakker og fløyelsvesker. Det har vært et materiale som mange ikke har tenkt på å innvie i garderoben sin, men det vil nok være flere som revurderer dette i høst.


DENIM ON DENIM
Denim on denim har tidligere blitt sett på som «harry». Britney Spears og Justin Timberlakes denim on denim, matchende, par-antrekk i 2001 på American Music Awards kommer ingen til å glemme. Likevel er høsten 2016 en tid for at «harry» endrer seg til stilfullt.


SPORTY-CHIC
Det er absolutt ikke noe galt i å mikse ulike genrer innenfor mote. Resultatene er ikke alltid like vellykket. Her ser man også at det å være komfortabel spiller en stor rolle. Denne kombinasjonen er derimot noe vi kommer til å se mye av fremover og konkludere som genialitet.


T-SKJORTEKJOLE
Vi har sett at det å være komfortabel er veldig viktig i motebildet akkurat nå. T-skortekjolen er intet unntak og er så enkelt at man nesten ikke kan unngå det. Har man forsovet seg så kan man slenge på seg en slik og være klar til å møte dagen, selv med tidenes hangover. Dette kan være et nyttig tips for mange studenter.