OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Guri Schanke kommer til Glass Thomsen Flagship Store på byNATT torsdag 30. juni

Glass Thomsen Flagship Store i Christian Michelsensgate får storfint besøk på byNATT torsdag 30. juni kl 11.00 til 14.30.

Glass Thomsen Flagship Store i Christian Michelsensgate får storfint besøk på byNATT torsdag 30. juni kl 11.00 til 14.30. Da kommer nemlig Guri Schanke, den kjente skuespilleren og revyartisten til vår butikk for å signere sin egendesignede serie med krus kalt «Ut av mitt Hjerte».

Det ikke alle vet, er at Guri er utdannet ved Kunsthåndtverkskolen, før hun slo gjennom som artist. Hun har alltid gått med en drøm om å realisere ideene sine i retning porselensdesign, og nå er det endelig blitt virkelighet. Resultatet er en nydelig serie som foreløpig rommer krus i 3 ulike design, i pasteller og med innslag av gull-dekor. Vi i Glass Thomsen er stolte forhandlere av denne serien, som har slått an hos kunder i alle aldre.

– Vi er veldig stolte og glade over å kunne presentere Guri Schanke for våre kunder og besøkende på denne dagen.

Guri Schanke ville egentlig bli interiørarkitekt, men scenen fanget henne- eller var det omvendt? I mange år har hun gått med en drøm om å vise frem den siden av seg selv ikke så mange av oss vet om, og nå har hun altså lansert en kolleksjon bestående av tre kopper med tre forskjellige dekorer. Dekorer som passer sammen, men som samtidig er ganske ulike. Koppene er laget av den fineste benporselen og er kantet med 24 karats gull. De heter «Ut av mitt hjerte», for det er nettopp det de er.

Glass Thomsen Flagship Store