OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Grow’08

Bergen Sentrum AS og GROW`08 inviterer til en spennende konferanse i Grieghallen, torsdag 13.mars.

Bergen Sentrum er samarbeidspartner med GROW`08, og inviterer til en spennende og inspirerende dag med fokus på hvordan kreativitet og innovasjon kan bidra til økt verdiskaping både i eksisterende virksomheter og for oppstart av nye etableringer.

 

 

Alan Webber (gründer Fast Company Magazine) som er en av verdens mest respekterte og anerkjente ledere innen forretnings journalistikk skal snakke om hvordan en skaper et godt miljø for innovativ praksis. Alan Webber har bred ekspertise innen forandringsledelse og innovasjon i et regionalt og globalt perspektiv.  Jan Grønbech fra Google vil gi oss eksempler fra sin daglige virksomhet og fortelle om hvordan de motiverer ansatte til å utvikle nyskapende løsninger.

Erik Lerdahl fra Slagkraft Design har ledet en rekke innovasjonsprosesser for større bedrifter og organisasjoner og vil snakke om hva som er nøkkelen til effektive innovasjonsprosesser.

Ole Hamre_Grow08

DEN INNOVATIVE REGIONEN

Bergen Sentrum er spesielt glad for at Eva Solheim, som er direktør i Sol Venture Partners LLC  skal lede  seksjonen ”Den innovatiove regionen”.  Med sine brede erfaring fra miljøet i Silicon Valley, vil hun gi eksempler på hvordan vi kan trekke kreative krefter til Bergensregionen.

Bergen Sentrum og Grow inviterer også til en spennende konferansemiddag med blant annet Magnet (Vinner av Spellemannprisen for Beste mannlige artist 2007) og Jassbox på programmet.

Påmelding:

Klikk her for påmelding: www.grow08.no

Priser

Arrangement inkl. middag kr 1 495,00
Kun arrangement kr 1 195,00
Student inkl. middag kr    495,00
Student kun arrangement kr    395,00

Vi ses på Grow 08!

Med vennlig hilsen
Bergen Sentrum
og
Grow`08