OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Grasrotfestivalen

Ny spennende festival i Nordnesparken 20. og 21. juni.

Parkfestival ved Grasrota!
Spennende kunst, interaktive aktiviteter og god musikk som; Kakkmaddafakka, Audrey Horne, A-laget, Matias Tellez og The New Wine.

Festival i Nordnesparken
Grasrotfestivalen er en helt ny utendørsfestival som avholdes i Nordnesparken 20. og 21. juni 2008. Som festivalens navn tilsier er dette et prosjekt fra «grasrota». Det er ungdom selv som står bak festivalen. Festivalen har idéelle formål, og eventuelt overskudd går til videreføring av festivalens neste år

Festival for alle
Grasrot er en rusfri festival hvor også ungdom under 18 år vil bli tilbudt gode konsertopplevelser. Festivalen skal være tilgjengelig for flest mulig. Derfor er nedre aldersgrense 12 år, det serveres ikke alkohol og parken tilrettelegges for bevegelseshemmede.

Mer enn bare musikk
På Grasrotfestivalen vil det være innslag av god musikk, spennende kunst og interaktive aktiviteter. På festivalområdet finner man bl.a Loppemarked, sjonglører, gjøglere og spåkone. Musikken på festivalen strekker seg fra hip hop til pop til rock og metal. Festivalen har blant annet sikret seg lokale storheter som Kakkmaddafakka, Audrey Horne, A-laget, Matias Tellez og The New Wine. Festivalen har til og med egen festivalkokk også!

Til å åpne festivalen har vi selveste Nordnæs Battalion!

Mer informasjon finner du her: www.grasrotfestivalen.no
Billetter selges på www.billettservice.no 
Dato: 20.- 21. juni
Tid: kl. 17.00 begge dager
Sted: Nordnesparken, 12 minutters gange fra Bergen Sentrum