OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Grand Opening Sundt torsdag 22. april

SUNDT varehus (tegnet i 1938 av Per Grieg)  har gjennomgått en omfattende modernisering de siste 3 månedene. Bygningens unike funkisdesign skal frem i lyset og vil inngå i skjønn forening med åpnede flater og luftig romfølelse. Moderniseringen har ført deler av bygget tilbake til arkitektens opprinnelige tanker og deler av bygget har hensyntatt dagens krav til butikkdrift. Shoppingopplevelsen blir mer synkron med vårt moderne kommunikasjonsliv – fri flyt av energi og dialog. Torsdag 22. april kan du oppleve ”nye” motehuset SUNDT med 11 tekstilbutikker og 2 skobutikker.

Mote handler om innovasjon og nye ideer, men likevel er alt fra couture og high fashion til gatetrender alltid i dialog med fortidens stilepoker. Derfor er SUNDT anno 2010 i remixed version, plassert i hjertet av Bergen, den perfekte urbane opplevelse. Som ett av få motehus i Norge i dag, har SUNDT eldet som en moderne senior! Huset fremstår mer levende og moderne enn noensinne."

Sundt har Grand Opening torsdag 22. aprilSundt: Grand Opening torsdag 22. april

Handelsbyen Bergen er i konstant utvikling, forbrukerne endrer sin kjøpevaner og kjøpelyst. SUNDT varemagasin har derfor inntatt posisjonen som byens motehus.

22. april åpner motehuset SUNDT; 11 tekstilbutikker og 2 skobutikker.. Et motehus passer perfekt i miksen av tilbud sentrum har å by på; gatebutikker, kjøpesentre og nå eget motehus!"

 En veldig spennende utvikling.

Åpningstider:
9 – 21    Hverdager
9 – 18    Lørdager

Les mer: www.sundtshopping.no