Franske baketeknikker i Bergen sentrum

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Franske baketeknikker i Bergen sentrum

Se for deg franske baketeknikker blandet med norske, naturlige ingredienser. Dersom du synes dette høres deilig ut kan du glede deg til Petit Sweet Rain åpner på Xhibition i uke 42.

Se for deg franske baketeknikker blandet med norske, naturlige ingredienser. Dersom du synes dette høres deilig ut kan du glede deg til Petit Sweet Rain åpner på Xhibition i uke 42.

Petit Sweet Rain er et konsept som tar for seg franske baketeknikker og blander det med norske naturlige ingredienser. De plukker blant annet blomster som de bruker i bakingen sin, samt bær som de får fra Hardanger. Dette er produkter med svært høy kvalitet, og de smaker helt himmelsk.
 
Idéen bak konseptet er å framstille den Norske naturen og skjønnheten for kundene uten at de trenger å være ute i den. Den baby blå fargen og tre elementene i interiøret bringer frem en avslappende og fredelig atmosfære, kombinert med godt lagete desserter og cookier, samt sterk kaffe får du en komplett opplevelse av deres produkter.

Følg Petit Sweet Rain på Facebook