OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Fra Middelhavet til middagsbordet

Olivenoljespesialisten Olivenlunden 1830 sørger for gastronomiske opplevelser og kulinariske spesialiteter fra Middelhavet. Og du? De er rett ved inngangen til Galleriet.

Olivenoljespesialisten Olivenlunden 1830 sørger for gastronomiske opplevelser og kulinariske spesialiteter fra Middelhavet. Og du? De er rett ved inngangen til Galleriet. 

– Når du ønsker å dele en genuin smaksopplevelse eller gjøre et måltid til en minneverdig begivenhet, så er vi i Olivenlunden 1830 på Galleriet din kilde til inspirasjon, kunnskap og ekte vare, lover daglig leder Erik Engebrigtsen.

Olivenlunden byr på uendelig mange uimotståelige fristelser. Sortimentet består av blant annet olivenolje fra enestående produsenter, en unik samling av smakfull balsamico, saftige tapenader, smaksrike pestoer, urtesalt, grønnsaksrisottoer, cherry-tomater i olivenolje, og caponata av aubergine. Fra Olivenlundens egen kjeksfabrikk i Provence kommer knasende fristelser som ulike salte kjeks til aperitiff, og søte canistrelli til kaffe eller te.

Olivenlunden har et nært og tett samarbeid med sine produsenter, og verdsetter lokal matkultur og tradisjonsrike produksjonsmetoder. Produktene er fri for fargemidler og andre tilsetningsstoffer. Olivenlunden lever av tillitt, og krever derfor full sporbarhet av alle sine produkter, og handler kun direkte fra sine betrodde leverandører.

Smakfulle hverdagstips
Med produkter fra Olivenlunden 1830 kan man gjøre hvert måltid til en opplevelse. Det trenger ikke være tidkrevende eller vanskelig å lage god mat når man har gode produkter som piffer opp.

Her er Olivenlundens fem tips for en mer smakfull uke – for sultne mager og travle dager:

1. En posesuppe når nye høyder med litt god olivenolje.
2. En kjedelig salat blir himmelsk med granateple-balsamico og urtesalt.
3. Lag en sunn pastarett på ti minutter med høykvalitets pasta, ferske pastasauser og parmesanost fra Olivenlunden. 
4. For en sunn og god matpakke kan du smøre pesto istedenfor smør på brødskiven, og ha i noen  oliven fulle av antioksidanter og vitaminer. 
5. Bak brød med olivenolje, da blir den både sunn og saftig.

Les og se mer fra Olivenlunden:
Facebook: Olivenlunden 1830
Instagram: @olivenlunden1830
På nett: www.olivenlunden1830.no

Saken ble først publisert i denne utgaven av byLIV.